HIRIS.ro pareri forumuri: parfumuri, cosmetice, ceasuri, bijuterii si accesorii originale si de calitate

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.HIRIS.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul Hiris.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,33 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,34 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.Hiris.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Hiris.ro oferă transport gratuit la comenzi de peste 299 lei.

HIRIS.ro furnizeaza cea mai variata gama de parfumuri de lux, produse cosmetice, gift-seturi, ceasuri, bijuterii si accesorii, portofoliul lor de produse marindu-se constant.

hiris pareri forum parfumuri originale si bijuterii de calitate

HIRIS.ro este un magazin online in care vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti minunat si pentru a cucerii toate privirile celor din jur. 

Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, 100% originale si provin doar de la distribuitori autorizati. Increderea si satisfactia clientilor sunt principalul obiectivul lor declarat. 

Garantam pentru  autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite de Hiris.ro

HIRIS are preturi competitive si cu pana la 60% mai mici fata de magazinele clasice (offline), clienti fideli care ii recomanda, comenzi ferme, livrare rapida, reduceri si oferte atractive, promotii saptamale - acestea sunt cateva dintre atuurile noastre ce iti pot aduce castiguri importante in scurt timp, fara efort. 

Ce este programul de loialitate - Puncte PREMIUM - HIRIS.ro si cum poti sa strangi puncte Premium HIRIS

Pentru fiecare comanda plasata pe site, primesti puncte premium intre 3% si 5% din valoarea cumparaturilor.

Primesti puncte premium in valoare de 3 lei pentru fiecare review adaugat la produse diferite pe care le poti folosii la urmatoarea comanda. 

O recenzie este valida daca are cel putin 10 cuvinte si este publicata (un cuvant este compus din cel putin 2 litere). Esti recompensat pentru primele 5 review-uri lasate. 

Review-urile sunt moderate (nu se publica imediat). Hiris isi rezerva dreptul de a nu publica review-uri care contin limbaj nepotrivit sau care nu au legatura cu produsul.

Cum folosesc punctele Premium HIRIS

  • Pentru a putea acumula si folosii punctele Premium trebuie sa fi logat in cont. In sectiunea Wallet din contul tau vei putea sa vezi toate punctele cumulate.
  • Poti achita o parte din contravaloarea comenzii utilizand suma eligibila disponibila in wallet, iar diferenta de plata va fi achitata utilizand una dintre celelalte metode de plata disponibile sau poti achita intreaga comanda daca ai suficiente puncte disponibile in cont.
  • Tariful de transport nu primeste puncte
  • Punctele Premium se folosesc la urmatoarele comenzi plasate pe site-ul nostru
  • Se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate
  • Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA
  • Numarul punctelor il puteti vedea in cont si puteti sa le folositi in pagina cosului de cunparaturi.
VEZI AICI PREȚURI SI REDUCERI HIRIS.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.