BIOGRAFIA actritei AHSEN EROGLU, varsta, inaltime, zodie, iubit

Trimiteți un comentariu
AHSEN EROGLU BIOGRAFIE WIKI, DATA NASTERII, INALTIME, FAMILIE, IUBIT, PROIECTE

AHSEN EROGLU face parte din generatia tanara de actrite a TURCIEI. Blondina creata este finalista la PREMIILE ALTIN KELEBEK 2021 ceremonie care se va desfasura luna viitoare la ISTANBUL.

AHSEN EROGLU este una din cele trei finaliste. Colegele ei sunt MELISA SEZEN si CEMRE BAYSAL.

Vorbim de PREMIUL TINERELOR TALENTE. La festivitatea PREMIILOR PANTENE ALTIN KELEBEK 2021 cea care va inmana premiile este DEMET OZDEMIR.

DEMET le-a promis fanilor ca va avea un show in care va dansa.

In anii trecuti ambasadoarele premiilor ALTIN KELEBEK au fost : BERGUZAR KOREL si NESLIHAN ATAGUL.

Aceste premii au o vechime de 47 de ani si in cadrul ei sunt peste 40 de categorii de premii, Juriul acorda note finalistilor la care se adauga si VOTUL PUBLICULUI. Sunt doua etape si in cea de-a doua etapa raman doar cativa zeci de actori si actrite.

AHSEN  EROGLU wiki biografic varsta inaltime iubitCINE este tanara actrita care se bucura de aprecieri AHSEN EROGLU?

Nascuta la CORLU , TURCIA la 27 octombrie 1994 in ZODIA SCORPIONULUI. Are cetatenie turca dar isi trage originile din BULGARIA. A intrat in industria serialelor in anul 2015.

Ultimul serial in care a jucat s-a bucurat de un imens succes "SUNA-MI IMPRESARUL " aka MENAJERIMI ARA".

Sa vedem filmografia tinerei actrite AHSEN EROGLU

2021-2020- MENAJERIMI ARA-DICLE

2019- AYLIN-AYLIN

2017- KIZLARIN ICIN- SUNA

2016-2017- ANNE-DURU GUNES

2016-MIREASA DIN ISTANBUL / ISTANBULLU GELIN

2015-KOSEM-MELEKI HATUN

2015- MODERN HABIL KABIL-ZEHRA

A terminat EGE INIVERSITY SCHOOL OF PHYSICAL EDUCATION. AHSEN EROGLU a fost vazuta in prezenta tanarului regizor, traducator HIRA TEKINDOR.

Intrebata de presa daca intre ei este ceva mai mult AHSEN a zambit si a spus ca sunt foarte buni prieteni.

Tanarul este fiul actorilor celebri ai TURCIEI actrita ZERIN TEKINDOR distinsa prietena a lui KEMAL in serialul KARA SEVDA si actorul CETIN TEKINDOR.

Desi parintii s-au despartit HIRA fiul a ramas in relatii bune si cu tatal dar are o slabiciune si o mare dragoste pentru mama sa. Iar ZERIN este tare mandra de realizarile fiului sau.

Si ca sa nu mai insisite presa AHSEN le-a mai spus ca din punctul ei de vedere DRAGOSTEA nu inseamna doar sentimente ci si puterea si dorinta de a depune efort in a cunoaste persoana iubita.

Si daca va intalni o persoana care sa doreasca sa o cunoasca si care sa si aiba sentimente atunci inseamna ca ea este implicata intr-o poveste de dragoste.

Deocamdata nu este timp pentru DRAGOSTE blondina doreste sa isi concentreze energia in cariera artistica.

Dupa incheierea filmarilor la ultimul serial " SUNA-MI IMPRESARUL , AHSEN s-a implicat in teatru. Va juca intr-o piesa numita "FATA DIN COPAC" si are rolul principal.

Piesa de teatru este adaptarea romanului " FATA DIN COPAC" scrisa de SEBNEM ISIGUZEL. Romanul a fost tradus in engleza de MARK DAVID WAYERS si este unul dintre romanele de succes din anul 2020.

AHSEN EROGLU a castigat pana acum doua premii : 2021- SINEMA PORT AWARDS- BEST DEBUT for an actress si tot in 2021 la FLYING BROOM INTERNATIONAL FESTIVAL premiul YOUNG WITCH AWARD,

Viitorul suna bine pentru tanara actrita AHSEN EROGLU si noi asteptam sa ii urmarim jocul actoricesc intr-un serial ce se va difuza sin in ROMANIA.

La multi ani , AHSEN pentru ziua ta de nastere! La cat mai multe proiecte de succes!
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu