Ishoot.ro păreri magazin online produse foto-video pentru creatorii de conținut apreciat pe forumuri

Trimiteți un comentariu
Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile de pe forumuri ale clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.isohunt.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul isohit.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,29 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.ishoot.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

ishoot.ro pareri forumuri livrare retur produse

Se oferă transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei, cu livrare in Bucuresti și comenzile mai mari de 500 lei, cu livrare in restul tarii.

iShoot.ro este un magazin specializat în comercializarea de echipament dedicat domeniului foto-video și a accesoriilor precum fundaluri, stative heavy-duty, trepiezi, suporturi, genți de transport și protecție, alimentatoare, carcase subacvatice și rig-uri.

Garantia se acorda pentru UN AN CALENDARISTIC de la data cumpararii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective.

iShoot.ro recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul.

Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren), sau ale produsului, va duce la diminuarea valorii produselor – conform art.14, alin.3 din OUG Nr.34/2014.

VEZI AICI PREȚURI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu