Magazin VEXIO.ro pareri produse ieftine, livrare, retur si vouchere reduceri

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online VEXIO.ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul www.vexio.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,34 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,53 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,29 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate in stabilirea profilului.

Interfața site-ului www.vexio,ro este una foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

magazin vexio pareri forum produse vouchere reduceri

Vexio este un magazin online din BUCURESTI , care face livrari in toata tara. Fondat in vara anului 2008 VEXIO a fost recunoscut in scurt timp ca fiind unul dintre cele mai importante magazine online din Romania prin calitatea serviciilor oferite clientilor si premiile obtinute in industria eCommerce.

In primul an de existenta magazinul Vexio.ro a castigat la Gala Premiilor eCommerce titlul de cel mai bun magazin start-up. Acest premiu fiind acordat castigatorului din categoria magazinelor cu experienta de sub un an de zile.

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.vexio.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea cu verificare este unul din atuu-urile cumparaturilor de pe www.vexio.ro. Aceasta este disponibila in urmatoarele cazuri si cu urmatoarele conditii:

  • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
  • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
  • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
  • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
  • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza

Politica de returnare a produselor cumparate din magazinul online www.vexio.ro

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Consumatorul suporta costurile de returnare!

VEZI AICI PREȚURI SI VOUCHERE VEXIO.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro