nichiduta.ro păreri forumuri, jucării, cărucioare, biciclete, politică de retur

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.nichiduta.ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul online nichiduta.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.nichiduta.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

nicihiduta.ro pareri forum magazin online jucării biciclete carucioare

Alcatuit dintr-o echipa tanara si ambitioasa Nichiduta.ro a fost lansat 2009,reusind sa se afirme foarte repede in mediul online si chiar sa ocupe un loc decisiv in topul comerciantilor din domeniu.

Intotdeauna am incercat sa venim cu produse noi si cu un standard de calitate ridicat, cea ce a dus la necesitatea dezvoltarii unei retele de distributie si parteneri pentru produsele importate de noi.

Lansati pe o piata deja existenta am reusit sa obtinem o crestere rapida datorita gamei complete de produse si a campaniilor dezvoltate de echipa Nichiduta.ro dar mai ales a clientilor nostri care ne-au acordat increderea lor. 

Nichiduta.ro a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii de la articole si accesorii pentru bebelusi,scaune de masa ,patuturi pana la carucioare, balansoare,triciclete produse de igiena si sanatate sau jucarii. 

Nichiduta.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele oferidu-le o gama completa de produse.

Prețuri livrare NICHIDUTA.ro

Valoare comanda pana la  250 lei : Taxa transport 15 + 9 lei = 24 lei 
Valoare comanda intra 250-600 lei : Taxa transport 4 + 9 lei = 13 lei 
Valoare comanda peste 600 lei : Taxa transport  = 9 lei
 
Livrarea produselor se face prin curierat rapid  Urgent Cargus Curier. Nu se fac livrari  Duminica .

Politica de retur NICHIDUTA.ro

Costul de transport pentru retur este de 19 lei pentru produse cu greutate de pana la 10 Kg , iar pentru colete cu greutate peste 10 kg costul de de transport este de 39 de lei ,  in cazul in care clientul este de acord sa se faca ridicarea produsului de catre curierul Vanzatoului.

Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :

- sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
- ambalajul etichetele si accesoriile intacte 
- sa nu prezinte semne de utilizare

VEZI AICI PREȚURI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro