Păreri Case-Smart.ro produse de calitate și prețuri corecte apreciate pe forumuri

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.Case-Smart.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră de shopping.

Satisfacția generală față de magazinul CASE-Smart.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,31 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.Case-Smart.ro este foarte prietenoasă și intuitivă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 299 lei.

case-smart.ro pareri forumuri produse magazin case inteligente

Case-smart.ro se adreseaza in special celor care vor sa transforme o casa sau un apartament intr-o casa inteligenta dar si celor care vor aparataj de ultima generatie pentru casele lor.  întrerupătoare din sticla cu touch, intrerupatoare din sticla cu touch wireless, prize inteligente, kituri de securitate, etc. 

Clientii Case-smart.ro sunt persoane fizice, juridice, dar si clienti mari precum hoteluri sau cartiere rezidentiale.

Pe baza facturii primita in colet, beneficiati de garantie 36 luni, cu schimbarea produsului pe loc cumpărat online de www.case-smart.ro in cazul defectarii sau nefunctionarii acestuia conform standardelor.

Modalitate si termen de livrare:

* Livrarea comenzilor se face prin firma de curier rapid : FAN Courier

* Comenzile realizate si confirmate pana la ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in ziua urmatoare (lucratoare).

* Comenzile realizate si confirmate dupa ora 16:00 sunt expediate in ziua urmatoare (lucratoare) si ajung la destinatie in maxim 48 ore de la plasarea comenzii.

* Livrarea comenzii se face la adresa completata in formularul de comanda de catre dumneavoastra.

* Case-smart.ro expediaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

Conditii de returnare in termenul de 30 de zile din momentul achizitiei::

Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.

Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii.

Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

In cazul in care achizitia genereaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

Nu se vor accepta retururile in termen de 30 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura si nu mai pot fi revandute.

VEZI AICI PREȚURI SI REDUCERI CASE-SMART.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.