PentruAnimale.ro păreri, reduceri, Hrana pentru animalele la prețuri avantajoase și solutii antiparazitare de calitate veterinară

Satisfacția generală față de magazinul PentruAnimalr.ro bazată pe părerile clienților de forumurile cu topicuri despre  și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,47 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,42 din 5
• Politica de returnare - 4,38 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului pentruanimale.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt accesibile și avantajoase, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pentruanimale.ro este un magazin online care se adresează iubitorilor de animale. Fondat în 2006, pentruanimale.ro este cel mai vechi magazin specializat pe această nișă și în prezent dispune de cea mai mare și diversificată ofertă de hrană, accesorii, suplimente, vitamine și produse antiparazitare pentru câini, pisici, păsări, pești, reptile, animale mici și cai.

pentru animale ro parerei forum hrana si suplimente pt animale ieftine

Echipa pentruanimale.ro este formata din oameni cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, medici veterinari, specialisti in nutrititie si ingrijire.

Principalele produse vândute în magazinul veterinar online PentruAnimale.ro sunt:

• Royal Canin: hrana specializata pentru caini si pisici adaptata rasei, varstei sau starii fiziologice.

• Royal Canin Veterinary Diets: :diete veterinare destinate animalutelor cu probleme de sanitate.

• Hill’s Science Plan: Hrana superpremium ce mentine echilibrul optim de substante nutritive potrivite varstei si rasei.

• Hill’s Prescription Diet: Retetele specifice sunt concepute fiecarei stari patologice de care animalutele sufera.

• Acana: Hrana super-premium ce contine ingrediente naturale regionale fara cereale, specifice fiecarei etape de varsta.

• Arion: Formule premium fara gluten sau hrana fara cereale care asigura valori nutritionale adaptate stilului de viata, atat pentru caini cat si pentru pisici.

• Pro Plan: Atat sub forma uscata sau umeda, producatorul ofera o nutritie garantata pentru cei ce aleg produsele din gama Pro Plan.

• Petkult:  Formula ce respecta natura carnivora, anatomia sau istoricul speciilor, pune la dispozitie o gama variata de produse adaptate necesitatilor nutritionale ale carnivorelor.

• Bosch: Reteta Bosch High Premium Concept se remarca prin valoarea nutritionala ridicata si prin palatabilitatea crescuta.

• Brit Premium: Hrana completa cu proteina de inalta calitate, cu digestibilitate crescuta si antioxidanti naturali.

•  Brit Care: Hrana super-premium, completa si echilibrata, cu proteine usor digerabile si o serie de formule fara cereale, ideale pentru cainii sensibili.

De asemenea poți găsi o gama de suplimente si solutii antiparazitare extrem de variata. Acceseaza categoriile potrivite si achizitioneaza cele mai bune produse de ingrijire pentru animalul tau de companie. 

Suplimentele si vitaminele disponibile pe rafturile noastre virtuale contribuie la mentinerea unei stari de sanatate optime a animalului de companie. Produsele de calitate pe care le achizitonezi de pe site-ul pentruanimale.ro reduc riscurile de imbolnavire si au efecte benefice asupra starii de sanatate a prietenului tau patruped.

VEZI AICI PREȚURI SI REDUCERI PENTRU ANIMALE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro