PROCOSMETIC.ro păreri forumuri: produse cosmetice profesionale la prețuri mici și cu livrare rapidă

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile de pe forumuri ale clienților care au achiziționat produse din magazinul de cosmetice online www.procosmetic.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul PROCOSMETIC.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,34 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,36 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.procosmetic.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

procosmetic.ro pareri magazin online cosmetice originale profesionale

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.

Magazinul online de cosmetice profesionale www.procosmetic.ro oferă clienților un portofoliu de peste 9.000 produse profesionale ce se grupeaza in 5 mari categorii: Coafura, Barber, Cosmetica, Manichiura/Pedichiura si Make up.

Magazinul vinde cele mai renumite branduri din domeniu: Wella Professionals, Londa Professional, Alfaparf, Nioxin, Olaples si multe altele.

Echipa Procosmetic cuprinde specialisti in domeniul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale de inalta calitate, in randul saloanelor de infrumutesare si al centrelor SPA. 

Garantează 100% ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru www.procosmetic.ro originale.

Pentru comenzile mai mari de 99 LEI cand se efectueaza plata cu cardul (excluzand plata cu cardul in rate), PROCOSMETIC ofera transport gratuit oriunde in Romania indiferent de destinatie.

Pentru comenzile mai mari de 300 LEI cand se efectueaza plata Ramburs sau Plata in rate, PROCOSMETIC ofera transport gratuit oriunde in Romania indiferent de destinatie.

Comenzile plasate pe site-ul www.ProCosmetic.ro sunt trimise prin curierat rapid.

Returul produselor este acceptat doar pentru PERSOANELE FIZICE ce au achizitionat produse de la ProCosmetic.ro

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate.

VEZI AICI PREȚURI și CATALOG COSMETICE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.