RUMAK Gel cu Efect de Incalzire-Racire păreri forumuri, prospect, mod de utilizare, contarindicații

Trimiteți un comentariu
Pe forumuri, părerile despre RUMAK Gel verde cu Efect de Incalzire-Racire sunt în marea lor parte unele pozitive, arătând preponderent încrederea și mulțumirea celor care au utilizat acest produs.

Clienții recomandă Rumak Gel verde pentru ca functioneaza, actioneaza iar rezultatele sunt vizibile si rapide, calul tau se va simti mai bine si va fi mai rapid, mai vioi si mai energic. Pe langa rezultatele imediate si vizibile, Rumak Gel mai are si avantajul unui pret foarte bun.

RUMAK GEL cu efect de incalzire-racire este un produs care contine ingrediente naturale, foarte eficient in cazul traumatismelor recente ale muschilor, tendoanelor si articulatiilor la cai. 

Gelul Rumak verde trateaza cu succes echimoze, entorse, luxatii, si chiar dureri reumatice. Se poate utiliza si dupa antrenamente intense. 

Gelul regenereaza si relaxeaza musculatura, tendoanele si ligamentele.

Ingrediente RUMAK Gel cu Efect de Incalzire-Racire: extract de castane sălbatice, mentol, camfor.

pareri RUMAK Gel Verde cu Efect de Incalzire-Racire bun si la oameni

Extratul de castane salbatice stimuleaza circulatia locala, tonifica si repara venele si capilarele lezate, fluidizeaza fluxul sanguin, calmeaza durerile provocate de ulcere varicoase, degeraturi, fracturi si entorse.

Camforul are efect antireumatic, antifebril, antinevralgic, antiinflamator. Reumaticii sau cei care munceau fizic din greu foloseau camforul în diverse tincturi și unguente pentru calmarea articulațiilor inflamate și dureroase, ori la relaxarea picioarelor și întinderilor musculare.

Mentolul are efect racoritor asupra regiunilor pe care se aplica, calmant, antiseptic, antiinflamator si antipruriginos.

Mod de utilizare RUMAK Gel cu Efect de Incalzire-Racire: gelul se maseaza usor pana cand patrunde in piele, la nivelul zonei afectate. Daca este necesar se aplica de mai multe ori pe zi.

VEZI AICI PREȚURI FARMACIE VETERINARA

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu