Sampon Wella Fusion Intense păreri forumuri șampon reparator: soluția eficientă pentru părul fragil și deteriorat

Pe forumuri, părerile despre Samponul Reparator Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo 1000ml sunt marea lor majoritate opinii pozitive care pe un ton analitic transmit încrederea și mulțumirea cumpărătorilor.

Șamponul de regenerare intensivă de la popularul brand german de cosmetice Wella Professionals este soluția perfectă pentru părul fragil și deteriorat, care necesită revitalizare și protecție. 

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo curăță eficient părul, mărindu-i rezistența la deteriorare. 

Datorită tehnologiei EDDS, buclele dvs. vor fi mult mai puternice, iar lipidele micronizate din formula specială vor asigura nivelul optim de hidratare. 

Compoziția include, de asemenea, mătase de aminoacizi, care protejează părul de efectele dăunătoare ale factorilor de mediu. 

sampon-reparator-wella-professionals-fusion-intense-repair-shampoo pareri forumuri

Penetreaza structura fibrei capilare si o repara in profunzime, infuzand-o cu ingrediente benefice precum lipide si aminoacizi din matase. 

Curata cu blandete, lasand parul proaspat, neted, elastic si protejat impotriva ruperii timp indelungat.

Practica a arătat că utilizarea regulată a șamponului reduce ruperea părului cu 95%. Folosind acest produs, veți obține bucle mătăsoase, care vă vor încânta cu elasticitatea, sănătatea și strălucirea lor.

Mod de utilizare Sampol Reparator Wella Professionals Fusion Intense Repair

Șamponul se aplică pe părul umed și se spumează, apoi se clătește cu apă călduță. Se repetă procedura, dacă este necesar. 

Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Ingrediente compoziție: tehnologia Silksteel bazata pe aminoacizi din matase, lipide micronizate

WIKI: La ora actuala, produsele Wella Professionals sunt disponibile in peste 150 de tari si se pot lauda cu multe premii de prestigiu – printre altele au castigat in repetate randuri concursurile Stylist Choice Awards. 


Trebuie sa mentionam faptul ca in crearea acestor produse, Wella colaboreaza cu stilisti de prestigiu mondial.

Datorita acestei colaborari – si al entuziasmului pentru cercetare – are in cont un numar respectabil de licente de inventie.Sampoanele, balsamurile, mastile revitalizante, ca si toate celelalte produse Wella se aplica usor si actioneaza rapid.
noriel.ro