SINGLES DAY 11.11 2021 cea mai importantă zi de cumpărături online. Vezi ce cumpărături poți face.

Cel mai mare eveniment de cumpărături din lume are loc în fiecare an pe 11 noiembrie, iar majoritatea occidentalilor sunt doar vag conștienți de asta.

SINGLES DAY (Ziua Celibatarilor) cade întotdeauna pe 11 noiembrie, deoarece data 11/11 reprezintă patru persoane stând împreună. 

11.11 este unul dintre splendidele festivaluri de cumpărături din Asia de Sud-Est.

Chiar dacă multe magazine din China oferă reduceri solide în această zi, AliExpress conduce în această cursă, iar 11.11 este una dintre cele mai populare zile de vânzări pentru site-ul lor, o zi în care poți cumpăra orice vrei, pentru că obții reduceri masive la toate produsele din magazine.

Pentru marketerii globali, acest fenomen global emergent marchează o șansă de a-și aduce mărcile în fața unor noi audiențe, datorită amplorii și acoperirii evenimentului. 

În plus, cumpărăturile live oferă mărcilor posibilitatea de a obține mai multe informații cheie despre ceea ce îi determină în cele din urmă pe cumpărători să cumpere din magazinele lor online.

aliexpress 11.11 2021 recomandari si sfaturi reduceri cumparaturi online

La fel ca și Black Friday, Singles Day este adesea asociată cu reduceri considerabile pentru a atrage atenția clienților asupra unui anumit brand.

Având în vedere că promoțiile de Single Days 2021 arată potențialul profitabil al acestui sezon de sărbători, ne putem aștepta ca mai multe mărci europene să ia în considerare utilizarea acestui eveniment în calendarul lor de marketing.

Iată un top al produselor si  al mărcilor cele mai bine vândute pe 11.11 2020 pentru a-ți face o părere despre ce poți cumpăra de Singles' Day 2021.

• Peste 100 de mărci au atins valoarea brută a mărfurilor (GMV) de 100 de milioane RMB (Yuanul renminbi este moneda națională a Chinei) în 111 minute din prima perioadă de vânzări.

• Printre mărcile de top au fost Nike, Adidas, Apple, L'Oréal, Estée Lauder și Lancôme .

• Articolele de frumusețe au rămas cele mai populare produse, care au generat peste 10 miliarde RMB în GMV .

• Primul care a depășit vânzările de 1 miliard RMB în 11.11. 2020 a fost magazinul emblematic Tmall al brandului Estée Lauder . Tmall este o platformă de cumpărături condusă de Alibaba, care a adus pentru prima dată peste 2.600 de mărci noi în China.

• Peste 1800 de mărci au depășit GMV din anii anteriori.

• La festivalul de cumpărături din 11.11 din 2020, aproape 200 de mărci de lux s-au alăturat, printre care Montblanc, Piaget, IWC Schaffhausen au fost primii în topul vânzărilor.

• Pe Taobao Live, brandul de lux Cartier a găzduit primul său show cu bijuterii  dezvăluind peste 400 de ceasuri și bijuterii plus un colier de 28,3 milioane de dolari În două ore, Live-stream-ul a atras 770.000 de spectatori .

Cu cifre atât de impresionante, este firesc să ne așteptăm ca ziua de 11.11 din 2021 să fie gigantică ca și volum al vânzărilor. 

Statisticile de mai sus arată cât de entuziasmați și entuziaști sunt clienții și ce produse populare  vor fi solicitate și în acest 11.11 din 2021.