SOMNART.ro păreri forumuri: perne, pilote, toopere și saltele de pat de calitate și prețuri atractive

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile de pe forumuri ale clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.somnart.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră legată de Pilote confort somnart, Topper somnart, Perna hipoalergenica somnart, Saltele somnart, Pilota 4 anotimpuri somnart, Cuvertura de pat somnart.

Satisfacția generală față de magazinul www.somnart.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,40 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,40 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.somnart.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzile peste 300 lei.

somnar.ro pareri forum saltele perne pilote tooper ieftine de calitate

Somnart.ro este un magazin online lansat in 2017 specializat in vanzarea de produse dedicate somnului.

Categoriile de produse disponibile pe somnart.ro sunt : Saltele, Toppere, Perne, Pilote, Somiere, Lenjerii, Perne pentru gravide, Saltele, perne si lenjerii pentru bebelusi, articole pentru baie.

Asigură livrari directe din stoc, suport tehnic si multiple modalitati de plata, inclusiv rate fara dobanda sau plata din trezorerie pentru achizitiile institutiilor de stat.

Nu au probleme de stocuri, sau de procesare a comenzilor, livrează in aceeasi zi comenzile primite.

Compania Somnart face parte din grupul de firme Minet, cel mai mare producător de textile din România, cu o cifră de afaceri de peste 32 milioane de euro şi mai mult de 350 de angajaţi.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG SOMNART

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro