TOPPIK ROOT TOUCH UP păreri forumuri spray care acoperă instant rădăcinile crescute și părul alb

Dacă ai probleme cu părul alb și cu rădăcinile crescute și nevopsite ale părului, atunci soluția poate fi spray-ul TOPPIK ROOT TOUCH UP produs cu păreri foarte bune în comentariile de pe forumuri.

TOPPIK ROOT TOUCH UP este o soluție eficientă și rapidă special formulată pentru a uniformiza culoarea rădăcinilor, de a împrospăta aspectul șuvițelor și de a acoperi părul cărunt, pe care mulți cumpărători o recomandă cu încredere.

Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. 

Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt vopsit.

De asemenea, este o alegere excelentă atunci când aveți un eveniment care vă ia prin surprindere sau pentru a mări timpul între vizitele la salon.

TOPPIK ROOT TOUCH UP 50ML pareri forumuri acoperirea radacinilor nevopsite

CUM SE FOLOSEŞTE TOPPIK ROOT TOUCH UP

- Agitați bine înainte de folosire și aplicați doar pe părul uscat și coafat.

- Pulverizați un strat fin și uniform, ținând flaconul la 8-12 cm distanță de zona dorită.

- La final puteți folosi o perie cu dinți rari pentru a aranja părul după preferințe.

Dacă din anumite motive nu ești 100% satisfăcut de articolele achiziționate le poți returna și primești toți banii înapoi, garantat! 

Fiind convinși de calitatea și eficiența produselor TOPPIK, comerciantul iți oferă o perioadă extinsă de retur, la 30 de zile (față de 14 zile cât e termenul minim legal). 

În felul acesta poți să testezi liniștit produsele, să te obișnuiești cu ele și să decizi dacă te ajută și sunt potrivite pentru tine. 

Mai mult, returul produselor este gratuit la prima comandă, deci NU RIȘTI NIMIC!

VEZI AICI PREȚURI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
noriel.ro