TRADA.ro păreri forumuri Marketplace cu produse de la branduri de top cu preț-calitate foarte bun

Satisfacția generală față de magazinul online TRADA.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,36 din 5
• Livrare - 4,37 din 5
• Calitatea Produselor - 4,48 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.trada.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

trada.ro pareri forumuri produse livrare retur

Interfața site-ului TRADA.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

Trada.ro este un marketplace cu o rata buna de conversie si un design inovator care printr-o platforma bine pusa la punct tine pasul cu schimbarile generate de digitalizare reusind sa fie constant in echilibru cu dorintele si nevoile clientilor. 

Platforma E-Commerce si sistemele software de care beneficiaza Trada Marketplace fac posibila oferirea de facilitati de vanzare online pentru importatori, producatori si distribuitori, dar si o experienta de cumparaturi placuta tuturor utilizatorilor.

Livrarea produselor

Produsele comandate de tine se livreaza prin curier rapid. 

Costul transportului pentru produse dintr-un singur depozit este de 16.99 lei pentru comenzile cu o valoare sub 450 lei (TVA inclus). Pentru comenzile peste aceasta valoare, din acelasi depozit, transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

Politica de Retur

In cazul in care doresti sa returnezi produse achizitionate prin intermediul Trada Marketplace.ro poti face acest lucru in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii de catre curier.

Produsele returnate vor fi trimise doar prin curier, la adresa specificata de operatori TRADA, cu care te rugam sa iei legatura in prealabil. Valoarea produselor va fi virata in contul specificat de catre tine. 

VEZI AICI PREȚURI CATALOG TRADA.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro