Treceți la conținutul principal

VESA.ro pareri magazin haine de blana fabricate in Romania bine apreciat pe forumuri pentru preturi si calitate

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online Vesa.ro  specializat in vanzarea de haine de blană, veste de blană, caciuli de blană, accesorii si decorațiuni a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul  online www.vesa.ro al Fabricii de Blănuri A&A Vesa  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,36 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,32 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului VESA.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt oneste, destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

De-a lungul timpului, încă de la înființarea sa în anul 1994 firma A&A Vesa s-a făcut remarcată atât printr-un design feminin cât și printr-un design masculin.

pareri vesa.ro magazin haide din blana romanesti forum livrare retur

Produsele comercializate sunt confecționate din blană naturală achizitionată din România și Uniunea Europeană, nefiind utilizată blană provenită de la specii de animale aflate pe cale de dispariție.

Gama de produse vandute pe VESA.ro este una largă având o multitudine de articole: haine, veste, fulare, mănuși, papuci de casă , gulere, căciuli, cape, fiind confecționate 100% din blănuri naturale: piele cu blană de miel merinos, blană de vulpe polară, blană de vulpe roșie, blană de raton sau blană de nurcă.

Produsele din blana naturala  A&A Vesa sunt recunoscute pentru rafinamentul, autenticitatea și eleganța desăvârșită dincolo de ciclicitatea sezoanelor, fiind realizate cu deosebită măiestrie și pasiune.

La A&A Vesa, clienții se pot bucura de o gamă largă de produse din blană naturală și piele naturală de diverse feluri. Începând de la haine de blană, cojoace și paltoane, până la veste, căciuli, mănuși, curele sau portofele din piele, fiecare produs reprezintă o opțiune în plus!

Politica de retut VESA.ro

Daca, din orice motiv, nu sunteti multumiti de produs, se poate returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care a fost livrat de catre curier, societatea noastră acceptând, în acest termen, returnarea oricărui produs nefolosit, fie că sunteți o persoană fizică sau juridică. 

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur, pentru a identifica mai usor comanda dvs., dar nu este obligatoriu.  

La returnare puteti alege schimbarea cu un alt produs sau se returneaza contravaloarea produsului, taxa de transport nu se returneaza. 

Costul de schimbare sau returnare al produsului va fi suportat de catre client. 

Cand se opteaza pentru returnarea unui produs, suma va fi returnată prin virament bancar in termen de 30 de zile calendaristice. Nu acceptam colete ramburs!

VEZI AICI PREȚURI VESA.ro - magazin de blanuri

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI