ZAPPATOS.ro incaltaminte pareri forumuri: pantofi, sandale, cizme si accesorii pe care le-ai purta zi de zi

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.zappatos.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul ZAPPATOS.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.zappatos.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

incalataminte zappatos pareri forumuri opinii magazine online

Se oferă transport gratuit la comanda de minim 198 lei

Livrarea se va face în maxim 2 zile lucratoare pe teritoriul municipiului Bucuresti si in termen de 2 zile lucratoare oriunde in tara, de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată.

DESCRIERE

Zapatos este un boutique de incaltaminte si accesorii pentru domnisoare si doamne.

Zapatos se adreseaza persoanelor active care cauta sa pastreze un echilibrul perfect intre aerul clasic, senzualitate si gust personal, femeilor care doresc sa arate ireprosabil in orice moment, fie că se afla la birou,,la o plimbare in natura sau la o intalnire cu prietenii. 

Plecand de la aceste premise, magazinul online de incaltaminte www.zappatos.ro va ofera modele noi de incaltaminte, adaptate tendintelor actuale, dar si asteptarilor voastre in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

RETUR

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care vei trimite coletul. Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre zapatos.

Pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

1) Marimea nu se potriveste
Solicita schimbarea cu un produs similar in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Iti vor expedia coletul de schimb contra unei sume de 9 lei

2) Iti doresti un alt Model sau Culoare
Solicita schimbarea cu un produs (culoare) diferit/a in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Iti trimit coletul de schimb contra unei sume de 9 lei

Valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produs ales si coletul va fi expediat catre dumneavoastra.

VEZI AICI PREȚURI ZAPPATOS.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.