ZOLLA.ro pareri magazin online oje semipermanente apreciat in opinia forumurilor de cosmetica

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.zolla.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul ZOLLA.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,27 din 5
• Livrare - 4,36 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului zolla.ri este una foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, pentru toate buzunarele, livrarea este promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

zolla.ro pareri forum magazine oje semipermanente profesionale ieftine

Pe www.zolla.ro se ofera TRANSPORTUL GRATUIT la comenzi de peste 250 lei.

Pe Zolla.ro gasesti de cumparat o gama larga de produse pentru manichiura si pedichiura. 

Focusul principal al magazinului este pe oja semipermanenta, dar pe site se vinde si aparatura profesionala, ustensile pentru unghii cat si alte produse complementare pentru manichiura. 

Politica de returi al ZOLLA.ro este una clara. In cazul in care nu sunteti multumit de produsele achizitionate, puteti sa le returnati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Clientul poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expeditie fiind excluse.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Zolla.ro. Daca produsul a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

Produsele cosmetice care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur. Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

VEZI AICI PREȚURI SI CATALOG ZOLLA.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.