23h.ro pareri forum magazin online de Cadouri, Produse si Servicii pentru evenimente

Satisfacția generală față de magazinul 23h.ro Events Marketplace bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerilor clienților care au achiziționat produse din magazinul online 23h.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului 23h.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

23h Events este platforma online unde gasesti produse si servicii pentru evenimente precum nunti, botezuri si aniversari.

Activeaza online din anul 2018 cand au construit acest loc de siguranta unde clientii pot comanda produse si au certitudinea ca exact acel lucru vor primi.

23h.ro pareri forum magazin de cadouri pt evenimente

Marca 23h Events este inregistrata la OSIM, si este imaginea unui brand in care oamenii au incredere iar printre beneficiile pe care le ofera clientilor sunt:

  • Livrare in 24-48 de ore oriunde in Romania si UE
  • Livrare in 6 ore in Bucuresti si Ilfov
  • Banii inapoi in 30 de minute la plata cu cardul online
  • Garantam Retur Gratuit daca produsul primit nu arata ca in poza de pe site
  • Comanda online orice produs si-l poti ridica gratuit de la sediul firmei

Returnarea produselor cumparate de pe 23h.ro se face foarte simplu, trebuie doar sa ne contactezi prin mail, whatsapp sau facebook messenger, raspund imediat la mesajul tau.

Poti sa trimiti tu produsul prin ce curier doresti sau emit ei comanda cu ridicare de la tine, cost 19,9 lei. Returnarea produselor se poate face in 14 zile calendaristice de la data in care ai primit produsul.

Returul se face fara penalitati, cumparatorul achitand doar costurile de retur percepute de curier. Nu este necesara invocarea unui motiv, dar cu siguranta ii va ajuta sa le spui ce nu ti-a placut pentru a vedea ce pot imbunatati.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG 23h.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro