AOSOM.ro păreri forumuri magazine online de mobila de calitate, prețuri accesibile, garanție și retur apreciate

Satisfacția generală față de magazinul  AOSOM.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor dacă merită cumpărate produsele de mobilier, birou:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,34 din 5
• Livrare - 4,32  din 5
• Calitatea Produselor - 4,53 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,36 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.AOSOM.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului AOSOM.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

aosom.ro romania pareri forum mobila canapele cărucioare trotinete

Transportul în Romania este GRATUIT pentru toate produsele vândute și expediate de mărcile Aosom (Aosom, Homcom, Outsunny, Pawhut, Durhand, Vinsetto, Kleankin, Qaba, Soozier).

Aosom este unul printre cele mai cunoscute magazine online de mobila in toata lumea. După ce și-a început istoria în Statele Unite, Aosom s-a extins în Canada, Franta, Spania, Germania, Anglia, Irlanda, Portugalia, Polonia, Germania, Italia, și din 2020 se află în Romania!

Principalele categorii de produse sunt mobilier pentru casă, birouri, mobilă de exterior și grădină. 

De câțiva ani Aosom și-a extins gama de produse vândute cu articole pentru sport și fitness (bănci multifuncționale, benzi de alergare, biciclete de exerciții ), pentru copii (de la mese de schimb pentru bebeluși la jucării și mașini electrice) și animale.

Serviciul pentru clienți este format din angajați profesioniști! Îi puteți contacta atât înainte de a efectua o comandă, cât și pentru informații privind transportul sau dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achiziționat. 

Rata de răspuns este de 100% în 24 de ore lucrătoare.

Produsele de vânzare sunt disponibile fizic în depozitele companiei, pentru a garanta livrarea în 2 zile lucrătoare (cu excepția locurilor greu accesibile). 

VEZI AICI PREȚURI CATALOG AOSOM România

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro