Biografia modelului VINETRIA noua iubita a rapper-ului KANYE WEST

Wiki VINETRIA, biografie, vârstă, înălțime, zodie și foștii iubiți

VINETRIA este noua iubita a rapper-ului, om de afaceri si producator KANYE WEST .

KANYE WEST a renuntat la acest nume si acum este YE. 

Se vorbea despre o posibila impacare a cuplului KIM KARDASHIAN & KANYE WEST.

Rapperul a dat un interviu in care spunea ca isi doreste o impacare cu ex celebra sa sotie de dragul celor patru copii pe care ii au impreuna: NORTH 8 ani, SAINT 5 ani, CHICAGO 3 ani si ultimul nascut PSALM de 2 ani.

Doar ca au ramas doar vorbele din moment ce ex sotia KIM KARDASHIAN a fost vazuta in compania unui comediant pe nume PETE DAVIDSON.

Imediat ce au fost date presei poze cu KIM si noul iubit KANYE WEST a dat si el de stire ca are o noua iubita.

Cine este NOUA IUBITA a rapperului KANYE WEST adica NOUL YE?

VINETRIA biografie wiki data nasterii inaltime

E greu de crezut ca dupa ce ai fost intr-o relatie cu superba rusoaica IRINA SHAIK te-ar putea interesa o noua femeie. In fapt nici IRINA nici KANYE nu au recunoscut ca au fost implicati intr-o relatie.

Cine putea sa ii atraga atentia rapperului obisnuit de o viata sa fie inconjurat de femei superbe si uneori inteligente?

NOUA IUBITA a rapper-ului YE este un model cu origini interesante.

KANYE si VINETRIA au fost vazuti impreuna la un meci de baschet in MINEAPOLIS.

Asta pentru ca superba VINETRIA este chiar pasionata de basket.

VINETRIA s-a nascut la 26 octombrie 1999 tocmai ce si-a serbat cea de-a 22-a aniversare. KANYE WEST are 44 de ani dar se pare ca VINETREI nu ii pasa de aceasta diferenta de varsta intre ei.

E de prisos sa spunem ca superba bruneta cu ochii verzi este mare fana a lui KANYE WEST.

Dar si a intregii familii KARSASHIAN. De ce spun asta? Recent pe conturile ei de media VINETRIA i-a adresat felicitari lui KHOURTNEY KARDASHIAN pentru reinnoirea povestii de iubire cu TRAVIS BAKER.

Sa spun ca VINETRIA este frumoasa? E de prisos stau dovada pozele postate de model in care isi expune trupul cu nonsalanta unui model profesionist. Masoara 1.80 cm inaltime iar masura aamerican la pantofi este 8.

VINETRIA este apreciata de comunitatea de fani. Si fanii ei chiar au concluzionat dupa ce au vazut pozelelVINETRIEI ca bruneta este topita dupa rapper.

VINETRIA are origini afro - asiatice dar si blasian origins. Ce inseamna origini BLASIAN ?

E vorba de un mix de ASIAN &AFRICAN dar si AFRO -AMERICAN. Mama VINETREI este un sfert coreanca si alte 3/4 afro american.

Aceste origini interesante i-au conferit VINETREI o frumusete greu de explicat.

Mai bine sa o privesti. VINETRIA incerca sa fie cat mai low profile de aceea pe retelele de media apar exact acele selfies pe care ea doreste sa le popularizeze.

Domnita iubeste basketul este fana JORDAN dar si a regretatului baschetbalist decedat KOBYE BRYANT.

VINETRIA a semnat un contract de modelling cu PUBLIC IMAGE MANAGMENT. In afara muzicii noului iubit VINETRIA asculta muzica ADELEI.

Nu stim cat va dura noua poveste de dragoste a rapperului KANYE WEST mai nou YE.

Dar VINETRIA model de profesie putem spune ca a dat lovitura. NOUL STATUT DE IUBITA a UNEI CELEBRITATI in AMERICA o va ajuta in cariera.

Si in plus toata presa internationala are acum ochii atintiti asupra ei. Toti vor sa stie cine este cu ce se ocupa NOUA IUBITA a unuia dintre cei mai bogati ARTISTI din AMERICA.

Ce spune ex sotia lui KANYE WEST?

KIM KARDESHIAN stie cel mai bine cum este KANYE WEST barbatul cu care a trait multi ani. KIM isi vede din nou de viata ei de proiectele profesionale ba chiar si-a gasit iubit.

Familia KARDASHIAN este ingrijorata de reactia lui KANYE WEST la aflarea vestii ca ex sotia l-a dat uitarii atat de repede.

Ramane de vazut daca noii iubiti ai cuplului KIM KARDASHIAN si KANYE WEST vor fi de lunga durata sau a fost o miscare de marketing pentru a tine treaza atentia publicului.
noriel.ro