CADOURI de Mos Nicolae pentru bebeluși idei pentru gheata Moșului

Mos Nicolae a pregătit pentru copii un sac cu acadele și nu numai! Cand aduce Mos Nicolae cadouri toții copii și bebelușii se bucură nespus.

In noaptea dintre 5 si 6 decembrie, Mos Nicolae merge pe la toate casele pentru a lasa cadouri in incaltamintea pregatita de cu seara pe hol.

Ghetele si cizmele copiilor, dar si a adultilor de asemenea, trebuie sa fie asezate frumos pe holul de la intrare, astfel incat Mos Nicolae sa poata pune rapid cadourile astfel incat sa poata ajunge si la restul caselor. 

Mos Nicolae este un personaj mult mai misterios și ocultat, deoarece el nu este surprins niciodata precum Mos Craciun, un personaj cu a carui infatisare ne-am obisnuit deja.

Ideal ar fi ca toate cadourile pe care intentionezi sa i le cumperi copilului sa nu coste prea mult (deoarece urmeaza, in scurt timp, si Mos Craciun) si, de asemenea, sa incapa in obiectele sale de incaltaminte. 

pareri idei cadouri mos nicolae pentru bebelusi forum mamici

Cum in primele luni de viata bebelușii nu pot intelege notiunea de cadou si, cu atat mai putin sa se bucure de el, poti alege ceva simbolic, cum ar fi o rama foto eleganta sau amuzantă pentru  primele fotografii ale bebelusului tau, un album deosebit, o cutiuta argintata de amintiri ori un kit pentru amprente.

Nu uitat ca mergeti la sigur si cu jucarii zornaitoare sau muzicale pentru patutul celui mic.

Și nu în ultimul rând  jucariile Termice Anticolici pentru bebelusi, care reprezintă un cadou perfect si pentru cei mici, dar si pentru parinti, care vor avea clipe mai linistite. 

Umplute cu mei si lavanda frantuzeasca, jucariile termice antivolici pot fi cel mai bun prieten al unui bebelus caruia colicile ii dau dureri de burtica, iar parintilor - dureri de cap.

Traditional, copii primesc, de Mos Nicolae, fructe si dulciuri. Asadar, daca esti parinte, ia serios in calcul si varianta clasica. 

In ceea ce priveste fructele, variantele accesibile ar fi: banane, clementine, portocale si grepfruturi. 

Cand vine vorba de dulciuri, exista nenumarate posibilitati, insa iti sugeram sa cauti niste produse naturale, care nu contin zahar. Completeaza fructele si dulciurile cu cateva jucarii de copii. 
noriel.ro