Chanel Gabrielle Essence Eau de Parfum pentru femei pareri forumuri opinii originale preturi calitate

Chanel Gabrielle Essence Eau de Parfum pentru femei 100 ml Parerile clientilor. 

56% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Chanel. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Chanel este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti. Rating-ul clientilor. 

Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Pareri Pro si Contra. Cititi cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de catre clienti în comentarii. 

chanel-gabrielle-essence-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri-forumuri

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante. Comentariile si opiniile sunt verificate. 

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul „Achizitie verificata”. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cu toate a parfumul replica semana perfect cu iți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special. 

Compoziția parfumului Chanel Gabrielle Essence Eau de Parfum

Apa de parfum se deschide cu note proaspete de fructe roșii și citrice. 

Ca un nectar parfumat, esența este un concentrat floral, compus în jurul a patru flori: iasomie exotică și intensă, ylang-ylang radiant, floare de portocal proaspătă și tuberoza extrem de feminină. 


Baza intensă a aromei, este formată din mosc alb, vanilie dulce și lemn de santal, care oferă parfumului o persistență îndelungată.

Noi facem clar distincția dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. 

Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.
noriel.ro