DEMI MOORE se iubește cu o femeie. MASHA MANDUTKA JONES este iubita vedetei DEMI MOORE.

Iubire progresistă: Demi Moore trăiește o poveste de dragoste cu o femeie. Vedeta s-a cuplat cu creatoare de modă MASHA MANDUTKA JONES.

DEMI MOORE actrita care ne-a fermecat in multe filme cine nu o stie pe actrita din "GHOST" aka "FANTOMA MEA IUBITA" care ne-a ramas in memorie ca unul din cele mai frumoase filme de dragoste?

Recent presa americana si-a adus aminte de actrita DEMI MOORE care apare pe instagramul unei celebre designer pe nume MASHA.

E adevarata oare noua poveste de dragoste a lui DEMI MOORE care traieste de trei ani cel putin o iubire cu O FEMEIE?

CINE ESTE FEMEIA DESIGNER indragostita de actrita DEMI MOORE

Numele ei este MASHA si este de profesie DESIGNER. A fost casatorita si acum este despartita de BOGOMIR DORINGER care traieste in AMSTERDAM.

MASHA si BOGOMIR au impreuna doi copii o fetita RUMI si un baiat JULIAN. Tatal copiilor vine sa ii viziteze sau MASHA ia copiii si pleaca la AMSTERDAM.

demi moore si iubita masha mandzuka

MASHA a publicat poze in care apare alaturi de DEMI MOORE dar si de fetita RUMI. Dar si in trecut MASHA a publicat poze cu DEMI si o alta prietena de-a lor SOLEIL MOORFY.

MASHA spune ca o admira si o adora ope DEMI si intr-o postare recenta ii multumeste pentru cei 9 ani de cand sunt impreuna. Cele doua DEMI si MASHA au fost vazute la cumparaturi.

DEMI este atasata de fetita MASHEI , RUMI iar MASHA le indrageste pe cele trei fete pe care DEMI le are din căsătoria cu BRUCE WILLIS : TALLULAH 27ani SCOUT WILLIS 30 de ani, RUMER WILLIS de 33 de ani.

Domnisoarele au o relatie buna cu tatal lor BRUCE WILLIS care nu lipseste de la evenimentele de familie.

DEMI si BRUCE sunt mandri de fetele lor si au resuist sa pastereze o relatie frumoasa dupa despartire.

Mai rar asa ceva la HOLLYWOOD. BRUCE WILLIS s-a recasatorit cu un fotomodel EMMA HENNING. BRUCE si EMA au impreuna doua fete MABEL 9 ani si EVELYN de 7 ani.

S-a intamplat ceva cu DEMI? DEMI pe numele ei real DEMETRIA GENE GUY nascuta la 11 noiembrie 1962 in ROSWELL. NEW MEXICO USA nu a avut o copilarie de care sa isi aduca aminte cu bucurie.

TATAL ei CHARLES HARMON a parasit-o pe mama lui DEMI, VIRGINIA KING inainte ca actrita sa se nasca.

Micuta de statura 1.65m inaltime DEMI s-a descurcat in cariera a cunoscut succesul si si-a pastrat numele de familie a primului sot muzicianul FREDDY MOORE

Filmele sale cel putin o parte din ele precum : GHOST /FANTOMA MEA IUBITA", STRIPTESE"," PROPUNERE INDECENTA" s-au bucuart de un succes enorm.

Dupa căsătoria cu BRUCE WILLIS, DEMI a fost casatorita de doua ori. Prima casatorie a fost cea cu muzicianul FREDDY MOORE cu care a trait 5 ani. Perioada 1980-1985

A urmat mariajul cu BRUCE WILLIS 1987-2000 si apoi cea de-a treia casnicie cu ASHTON KUTCHER 2005-2013 mult mai tanar ca varsta.

DEMI l-a iubit enorm e drept ca ASHTON a fost cel care a beneficiat de ajutor in cariera din partea brunetei.

ASHTON spunea ca unul dintre motivele pentru care a dat-o uitarii pe DEMI si mai apoi s-a despartit a fost ca DEMI obisnuia sa bea mult.

Se spune ca ASHTON a inselat-o pe DEMI si asta a dezamagit-o emorm pe DEMI. Dupa despartire a suferit enorm s-a simtit tradata. Noroc cu BRUCE WILLIS si fetele ei. ASHTON KUTCHER s-a recasatorit cu frumoasa rusoaica MILLA KUNIS.

DEMI si-a facut ordine in viata. A inceput sa citeasca mult sa calatoreasca. Se mandreste ca a scris o carte " INSIDE OUT".

MASHA a insotit-o la premiera lansarii cartii. DEMI aratat formidabil tarsaturile au fost un pic atinde de timp.

Zambetul e acelasi si cand rade parce lumineaza totul in jur. Si-a pastarat atat silueta dar si doza aceea de senzualitate.

E activa in mediul online si pur si simplu traieste cu bucurie. Nu are de dat socotela nimanui.

Poate ca experiențele si casniciile sale au facut-o sa caute altceva. Cert este ca designerul MASHAi-a readus zambetul pe buze.

Mai departe ce sa zicem in lumea asta nebuna in care ne sunt aduse la cunostinta despre gen drepturile altor minoritati si alte chestii progresiste.

MASHA a colaborat cu designeri faimosi de la JIMMY CHOO, JIMMY CREW, LARRY PARKER.

In 2019 a aparut prima oara o stire catalogata drept falsa despre relatia actitei DEMI MOORE cu o alata celebritate actrita din "NEVESTE DISPERATE" BRANDY OLANDER.

DEMI are prietene si din categoria minoritatilor dar si barbati gay. POVESTILE DE DRAGOSTE la HOLLYWOOD incep sa fie ALTFEL.

Ceea ce unora li se pare SOC / SOCANT in alte parti ale lumii e considerat NORMAL / NORMALITATEA.

Cum sa privesti filmul GI JONES in care DEMI MOORE a jucat rolul unei femei soldat si apoi sa a fli ca este intr-o relatie cu o FEMEIE?

DEMI MOORE se reinventeaza. Ce spune actrita, regizoarea, producatoarea scriitoarea, ex compozitoare si ex model :

THE TIME IS NOW
I AM READDY
TO AWAKEN INTO MY RENNAISSANCE

TIMPUL E ACUM
SUNT GATA
SA MA TREZESC
SA RENASC


Prefata la o carte ce i-a placut si care a ajutat-o pe DEMI MOORE sa traiasca linistita restul vietii. Sa admiram forta si vointa actritei care a renascut dupa multe dezamagiri.
noriel.ro