eRost.ro păreri forumuri magazin online de fashion si cosmetice Lora Beauty

Opinia majoritară despre magazinul eRost.ro distribuitori cosmetice Lora Beauty bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,31 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,47 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,29 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online eRost.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului www.eRost.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri magazin erost.ro cosmetice lora beauty

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 100  lei.

Magazinul online eRost.Ro este pe piata din Februarie 2019  si in mod constant și-a imbunatatit imaginea pentru a fi la inaltimea cerinteleor clientilor lor. Acest magazin a luat fiinta datorita unei nevoi de schimbare.

In timp au invatat ca este mai important sa afli ce isi doreste clientul si sa il intampini cu o rezolvare.

In prezent pe site-ul eRost.Ro gasiti produse din categoria fashion si cosmetice. Pentru fiecare anotimp echipa pregateste cate o colectie ce-ti poate aduce un zambet si promotii pe masura.

Comanda minima care se poate efectua pe site-ul eRost.ro este de 20 lei (fara taxele de transport). 

Termenul de expediere din depozit al comenziilor este de  1 - 3 zile lucratoare ( Sambata, Duminica si zilele libere nationale nu sunt zile lucratoare).

Termenul de livrare este de 24-48h lucratoare din momentul in care comanda a fost expediata!

Returul pe www.eRost.ro este gratuit timp de 14 zile de la primirea comenezii

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit(a) de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul livrarii.

Daca doresti sa returnezi un produs, este important sa completezi in descrierea mesajului toate datele corect "nr comanda, data comanda, produsul" , asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
VEZI AICI PREȚURI eRost.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro