EUROUNELTE.ro păreri magazin scule și unelte. www.eurounelte.ro garanții si service

Satisfacția generală față de magazinul www.eurounelte.ro - scule și unelte bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor despre pompe apa eurounelte, eurounelte scule si unelte ieftine, cod reducere eurounelte aparate de sudură:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,30din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.eurounelte.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Eurounelte este brandul 100% românesc  fondat acum 6 ani. 

www.eurounelte.ro pareri forumuri scule si unelte ieftine

În portofoliul EuroUnelte îi găsești pe unii dintre cei mai mari producători la nivel european și global: Alpin Profi, Almaz, Fermax, Ibo Damba. 

EuroUnelte vinde peste 10.000 de produse pentru zona de casă, grădină și microferme, specifice oricărui sezon, toate acestea la cel mai bun raport calitate preț din piață. 

Filosofia Eurounelte este una cat se poate de simpla: sa iti furnizeze produse de o calitate exceptionala la un pret cat mai mic si o valoare solida in ceea ce priveste design-ul, materialele si manopera. 

EuroUnelte iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie, astfel incat sa iti imbunatatim modul de lucru, dar si rezultatul muncii.

Calitate, Încredere și Profesionalism - Pe scurt,  acestea sunt valorile care definesc Eurounelte. 

Garanții și service EuroUnelte.ro

Politica de garanție este una simpla si clara. Toate produsele din catalogul EuroUnelte sunt sustinute de garantie, iar politica de returnare presupune doar cativa pasi simpli.

Asta inseamna ca poti cumpara cu incredere. Daca nu esti complet multumit de achizitie, trimite-o inapoi in decursul a 14 zile de la primirea acesteia, pentru o rambursare completa. 

In plus, daca ceva se dovedeste defect la achizitia ta (cu exceptia uzurii normale), cei de la EuroUnelte o vor repara sau o vor inlocui.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.