evoGSM.ro păreri pozitive pe forumuri: caști audio, gadget-uri, accesorii GSM la prețuri mici dar de calitate

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerilor clienților care au achiziționat produse din magazinul online evoGSM  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul www.evoGSM.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,47 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,32din 5
• Calitatea Produselor - 4,48 din 5
• Serviciu clienți - 4,36 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

pareri evogsm.ro produse casti huse telefon boxe portabile cu preturi foarte bune

evoGSM.ro este un magazin online de produse cu target pentru persoane cu bugete mici.

Oferta noastra include casti wireless, smartwatch-uri, boxe portabile si o multime de alte produse.

Aproape toate produsele vândute în magazinul online evoGSM.ro sunt produse HOT-SALE.

Magazinul organizează cu anumite ocazii PROMOȚII, pe care dacă nu vreți să le ratați ar fi indicat să vă abonați la NewsLetter.

Politica de returnare

Toate produsele vandute de magazinul evoGSM se pot returna in maxim 14 zile completand formularul de retur.

In cazul in care produsul este expediat gresit, defect sau livrat deteriorat, toate taxele este suportata de noi.

Termenul de  Retragere

- persoane fizice este de 14 zile calendaristice.
- persoanele juridice nu pot returna produsele

evoGSM.ro livreaza produsele din stoc prin intermediul firmelor de curierat, in orice localitate din Romania, termen 1-5 zile lucratoare.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG evoGSM

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro