LIPOTROPIC 1000 plus păreri forumuri cele mai bune lipotropice cu beneficii în curele de slăbire

Păreri cel mai bun lipotropic  ➣ Lipotropic 1000 forum ➣ Lipotropic farmacia tei ➣ Am folosit Lipotropic 1000 plus ➣ Cât timp se ia Lipotropic Solgar

Analizând părerile și reacțiile de pe forumuri și rețelele sociale, LIPOTROPIC 1000 plus Solgar este un bun adjuvant în dietele de slăbire apreciat în comentarii mai ales pentru faptul că imbunătățește în mod natural metabolismului lipidic.

Ce este și pentru ce se folosește LIPOTROPIC 1000 plus

Ajută la reducerea acumulării și depozitării de grăsimi în ficat și la nivelul sistemului cardiovascular.

Reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, previne ateroscleroza si este adjuvant in curele de slabire.

Ajută la imbunatatirea metabolismului lipidic furnizarea catre organism de substante care stimuleaza sinteza factorilor lipotropici (care descompun grasimile).

pareri am folosit lipotropic 1000 solgar beneficii

Reduce nivelul homocisteinei (stimuleaza conversia homocisteinei in metionina)

Participă la imbunatatirea metabolismului lipidic prin furnizarea catre organism a substantelor care stimuleaza sinteza factorilor lipotropici (care descompun grasimile).

Favorizeaza legarea acizilor grasi liberi si solubilizarea grasimilor imbunatatirea functiilor hepatice: reduce acumularea hepatica a lipoproteinelor de foarte joasa densitate

Protector hepatic, reduce acumularea si efectele substantelor toxice din organism: mercur, plumb, cadmiu, cupru, fum de tigara, pesticide, alcool, hormoni in exces.

Creste performantele mentale in deficit de memorie, dificultate de concentrare,fiind indicata si in irascibilitate, insomnie, lipsa de energie prin participarea colinei la biosinteza fosfatidilcolinei,
acetilcolinei, sfingomielinei, prin cresterea nivelului neurotransmitatorilor dopamina, noradrenalina, serotonina si prin reglarea echilibrului dintre cupru si zinc la nivel cerebral.

Ingrediente compoziție per capsulă

• Vitamina B6 16.67 mg

• Colina 166.67 mg

• Inozitol 166.67 mg

• L-Metionina 83.33 mg

• Betaina HCl 8.33 mg

• Aloe vera 2 mg (Aloe barbadensis gel concentrat 200x, echivalent a 2400mg gel proaspat)


Mod de administrare: 6 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Contraindicatii și efecte secundare

Nu se administreaza in encefalopatie hepato-portala, precoma si coma hepatica, insuficienta renala avansata, in timpul tratamentului cu levodopa (piridoxina si metionina impiedica efectul antiparkinsonian).