Treceți la conținutul principal

Lotiune Australian Gold Charmingly Black păreri forumuri cremă accelaratoare pentru bronzare

Părerile despre Australian Gold Charmingly Black este că acesta este un accelerator pentru bronzare ce beneficiază pe forumuri de opinii și recenzii pozitive care exprimă mulțumirea și încrederea consumatorilor în calitățile și beneficiile acestui produs cosmetic pentru bronzare.

Utilizatorii produsului, femeile si grupa de vârsta 25-45 de ani arata scoruri mai mari pentru scalele pozitive si scoruri mai mici pentru scalele negative decât non-utilizatorii, barbatii si alte grupe de vârsta.

Fă cunoştinţă pielii tale cu Charmingly Black! Cei 40X super-bronzanţi naturali transpun o culoare închisă, aproape ireală cu efect instant, în timp ce formula “potion of protection” luptă împotriva radicalilor liberi şi contribuie la obţinerea unui bronz care te lasă fără cuvinte!

Unirea caramelului si a cojii de nuci negre confera o bronzare imediata a suprafetei; extractul de indigo salbatic imbunatateste capacitatea de bronzare si, de asemenea, prelungeste durata culorii.

Soliuție de protectie: Extractele de afine si cofeina hranesc si tonifica pielea in favoarea unui aspect mai tanar si mai luminos.

pareri Lotiune Australian Gold Charmingly Black forum creme bronzare la salon

Ulei de seminte de canepa pentru corp: Omega 3 si Omega 6 hidrateaza profund si contracareaza radicalii liberi, efectuand o actiune eficienta anti-imbatranire.

Vitamina Elixir: un amestec multivitaminic cu vitamina A, B5 si E cu actiune elastica si reparatoare.

Parfum: Ceata tropicala - note de cap piersica, mar spumant si papaya; note de inima nuca de cocos, kiwi gardenie; note de fundal lemn de cedru, lemn de santal si mosc.


Ştiaţi că: aceasta este o loţiune marca Australian Gold din gama Iconic Collection. 

Conţine în compoziție: Bronzanţi naturali, coajă de nuci negre, caramel, glicerină, cafeină

Parfum: Tropical Mist

Mod de utlizare

Se aplică înainte de şedinţa de solar. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare.
MAI POTI CITI