Treceți la conținutul principal

MAGDA PALIMARIU s-a măritat! Vezi cine este soțul prezentatoarei meteo.

Am o un mare si brusc interes legat de cautari precum varsta sot magda palimariu, magda palimariu sot varsta, magda palimariu copii, magda palimariu cati copii are, cu cine este magda palimariu etc. 

De ce aceast[ subia curiozitate? Deoarece MAGDA PALIMARIU prezentatoarea meteo de la PRO TV a uimit lumea dupa ce s-a recasatorit.

MAGDA nu a vorbit despre povestea de dragoste cu barbatul care i-a devenit sot. MAGDA PALIMARIU a trecut printr-un divort si cateva relatii esuate.

Probabil ca nici ea nu mai credea in casnicie. Oare? Iata ce declara MAGDA PALIMARIU despre casnicie acum dupa ce s-a recasatorit.

"CASNICIA CE INSEAMNA PENTRU MINE? CAND INCHID SI DESCHID OCHII STIIND CA AI CU CINE IMPARTI ORICE BUCURIE SI NECAZ.CAND POTI FI TU CU BUNE SI RELE SI CINEVA TE IUBESTE PENTRU ASTA."

NOUL sot al frumoasei MAGDA este un om de afaceri de succes. Se numeste IONUT ERIKSEN si este seful CAMEREI DE COMERT si INDUSTRIE din NORVEGIA.

wiki Cu cine este magda palimariu Varsta sot cati copii are

In plus are afaceri cu un lant de clinici din DANEMARCA, NORVEGIA dar si UNGARIA. E prezent in OSLO, BERGEN, ALTA, TRONSTEIN - NORVEGIA dar si IN DANEMARCA in COPENHAGA.
PLUS In UNGARIA. Afacerile il tin ocupat pe IONUT ERIKSEN.

Barbatul si-a schimbat viata inca de la varsta de 16 ani cand a plecat intr-o vacanta in GRECIA. De acolo a pornit si a ajuns departe.

MAGDA si IONUT s-au cunoscut prin intermediul unor cunostinte comune.

Dintr-o întâlnire in alta cei doi si-au dat seama ca au principii comune de vitaa au acelasi preferinte.
Iar prietenia a luat si forma unei povesti de dragoste.

Magda a tinut aceasta poveste departe de ochii presei. Acum zambeste fericita. Numai ea stie cum se imparte intre job si casnicie deoarece actualul sot e mereu in miscare.

Din dragoste MAGDA reusuete sa ii fie alaturi sotului in mai toate locurile unde acesta este chemat la datorie. Fanii frumoasei prezentatoare sunt incantati sa imparta cu aceasta locurile pe unde MAGDA calatoreste.

A vazut DANEMARCA si NORVEGIA si probabil in scurt timp va ajunge si in tara vecina in UNGARIA.

MAGDA a trecut printr-un divort dar si-a pastrat speranta ca ce este al ei e pus deoparte.

Despre biografia MAGDEI PALIMARIU am scris intr-un articol mai vechi cand frumoasa prezentatoare era la inceputul carierei dar si al dragostei.

MAGDA a stiut cum sa isi pastreze tineretea sufleteasca dar si a corpului de care are mare grija.
Are de mai multi ani un regim de viata sanatos face sport.

De cand s-a recasatorit MAGDA e mai frumoasa semn ca ii priieste noua casnicie.

Ii uram si noi "CASA DE PIATRA" si va vom tine la curent cu informatii despre frumoasa prezentatoare meteo MAGDA PALIMARIU.
MAI POTI CITI