MERASTORE păreri forumuri: recenzii bune la produse fashion de calitate de la rochii la sacouri și costume de damă

Satisfacția generală față de magazinul  www.MERASTORE.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor despre atelier de creație MeraStore:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,33 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerilor clienților care au achiziționat haine de damă din magazinul online MERASTORE.ro pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului www.MERASTORE.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 350 lei.

merastore.ro pareri recenzii rochii costume de dama sacouri si salopete de calitate

MeraStore este un brand de vestimentație 100% românesc, modern, cu o abordare clară a stilului feminin. 

Din atelierul lor de creație vestimentară ies numai piese de înaltă calitate, conturând stiluri
esențiale, care pot fi îmbrăcate la numeroase evenimente ale vieții și care sunt susceptibile de a
deveni piesele preferate din garderoba ta pentru mult timp de-acum înainte.

Pozele de pe site sunt reale, realizate cu telefonul mobil, tocmai pentru a-ți oferi o imagine cât mai verosimilă și lipsită de retușuri a modelelor, croielilor, materialelor, texturilor și detaliilor.

Piesele de vestimentație MeraStore sunt concepute în așa fel încât, atunci când sunt purtate, exprimă confort și lejeritate, dar nu neglijează feminitatea și sexiness-ul. 

Retur și Restituirea banilor MeraStore

Termenul de returnare a produsului este de 7 zile lucrătoare din momentul primirii coletului. Returul se poate efectua cu orice firmă de transport, iar costul returului este suportat de către dumneavoastră.

Dacă din diverse motive produsul care a ajuns la dumneavoastră nu este pe măsura așteptărilor, trimiteți coletul la adresa de pe AWB, prin orice firmă de curierat, iar în interiorul coletului atașat o notă cu numele dumneavoastră, suma achitată (fără taxa de transport) și contul dumneavoastră IBAN.

Dacă produsul a fost realizat strict pe comanda dumneavoastră (culoare la cerere, dimensiuni diferite făță de tabelul nostru de mărimi, etc.) produsul nu se poate returna.

Termenul de restituire a sumei aferente este de 14 zile lucrătoare.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MERASTORE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro