METODE testate să crești gratuit Traficul către Site-ul tău

Trimiteți un comentariu
Există diferite moduri de a crește traficul către site-ul dvs. web. Dacă doriți să creșteți numărul de vizitatori pe site-ul dvs., este important să stăpâniți regulile și tacticile fundamentale ale jocului. Există două surse majore de trafic.

Vizite organice (naturale) și artificiale. În funcție de preferințele și alegerea dvs., metodele pot fi gratuite sau costisitoare așa cum sunteți pe cale să vedeți. Acest articol combină toate modalitățile de a obține trafic către site-ul dvs. web. Îți revine să folosești propria discreție în timp ce selectezi o metodă de a obține trafic de la noi în sfaturi.

1. Conținutul site-ului
După cum a afirmat motorul de căutare numărul 1 din lume, Google „Conținutul este regele”. Acesta este singurul motiv major pentru care vizitatorii site-ului de la motoarele de căutare pot vizita un site pentru. Proprietarii de site-uri ar trebui să ofere vizitatorilor lor conținut original, de calitate și unic.

Materialele duplicate și copiate neautorizate ar trebui evitate cu orice preț. De obicei, Google interzice sau clasifică site-urile web modeste care încalcă acest ghid. Dacă vizați creșterea traficului către site-ul dvs. prin atragerea de vizitatori din motoarele de căutare, atunci conținutul este regele.

wiki metode testate sa cresti traficul pe site-ul tau

Mai jos sunt câteva dintre modalitățile de a utiliza conținutul site-ului dvs. pentru a obține mai mult trafic:

Scrie articole
Diversifică-ți conținutul
Traduceți conținutul dvs
Îmbunătățiți rata de respingere a site-ului dvs

2. Îmbunătățiți clasarea în motoarele de căutare
De asemenea, puteți genera trafic către site-ul dvs. dacă îmbunătățiți clasarea site-ului în motoarele de căutare, un proces cunoscut sub numele de Optimizare pentru motoarele de căutare .

3. Obțineți mai multe backlink-uri către site-ul dvs. web
Backlink-urile sau link-urile de intrare sunt link-uri de la alt site către al tău. Îmbunătățirea numărului de backlink-uri către site-ul dvs. va adăuga până la trei lucruri principale:

Creștere în Google Pagerank .
Creșterea traficului web .
Indexare rapidă de către motoarele de căutare .

Cu toate acestea, așa cum este norma în optimizarea pentru motoarele de căutare, ceva poate fi periculos. Pentru mai multe instrucțiuni și sfaturi despre generarea de backlink-uri, consultați articolul despre cum să obțineți backlink-uri gratuit .

4. Faceți publicitate site-ului dvs
Publicitatea site-ului dvs. este o modalitate perfectă de a răspândi vestea despre prezența site-ului dvs. și de a crește traficul. Deși cea mai mare parte a reclamelor nu este gratuită, există o întoarcere pe ea. Înseamnă că îți poți face publicitate site-ului web gratuit. Mai jos sunt câteva modalități de a vă promova site-ul gratuit:

Carti de vizita.
Haine personalizate.
Articole pentru donații gratuite.
Mașina dvs. și toate obiectele publice la care vă puteți gândi.

Important de remarcat este faptul că publicitatea plătită este mult mai eficientă decât publicitatea forțată gratuită. Motivul pentru care aveți șansa de a vă crește traficul țintă prin publicitate în zonele de nișă a site-ului dvs. 

De exemplu, dacă site-ul dvs. este despre finanțe personale, atunci aveți șansa de a licita pentru spațiu publicitar pe site-urile la alegere din nișa dvs. Acest lucru face ca publicitatea plătită să fie cea mai eficientă dintre metode. Deși costisitor, merită. Mai jos sunt câteva rețele publicitare de top pe care le-ați putea face pentru a vă promova site-ul.

Google AdWords
Licitator
Chitika
Clicksor și multe altele.

5. Folosiți știri de tip Breaking News
Știrile de ultimă oră sunt puterea blogging-ului. Toți bloggerii recunosc acest fapt. Aruncă o privire la site-urile de știri de top precum BBC, CNN, ESPN și restul. Ei obțin cea mai mare parte din trafic de la vizitatorii care își citesc articolele de știri. Nu poate fi diferit cu site-ul dvs. Dacă site-ul dvs. este printre primii din lume care prezintă o știre, atunci asigurați-vă că întreaga lume vă va croma site-ul pentru a citi despre el.

Pe lângă vizitele de căutare la articolul dvs. de știri de ultimă oră, aveți și privilegiul de site-uri web din întreaga lume care trimit către site-ul dvs. Aceasta este una dintre cele mai sigure moduri de a atrage trafic pe site-ul dvs.

6. Adăugați un blog la site-ul dvs. static
Cum faci asta? Întrebați-i pe designerii web. Dacă site-ul dvs. este static, atunci ar trebui să luați în considerare adăugarea unui blog la acesta. Blogurile îmbunătățesc interactivitatea cu vizitatorii dvs. Prin adăugarea unui blog pe site-ul dvs., le permiteți vizitatorilor site-ului dvs. să posteze și, de asemenea, să citească toate postările dvs. Un blog este, de asemenea, locul ideal pentru a posta știrile tale. Aceasta este o modalitate recomandată de a crește traficul către site-ul dvs., păstrând totuși acea notă profesională.

7. Oferă stimulente
De asemenea, puteți utiliza stimulente pentru a obține mai mult trafic de internet pe site-ul dvs. web. De exemplu, ați putea rula un program de afiliere pe site-ul dvs. și să recompensați oamenii care își referă prietenii la serviciile pe care le oferiți. Modul în care utilizați cu succes această metodă pentru a crește traficul va depinde de strategia aplicată de dvs. Fiți realiști în abordarea dvs. și nu uitați să consultați un expert dacă este necesar.

8. Giveway-uri și Concursuri
Oferirea de lucruri gratuite pe site-ul dvs. este o modalitate sigură de a obține trafic web. Dacă nu faceți asta, vă rugăm să încercați și rezultatele vă vor uimi. Ce zici de asta? Mai jos sunt câteva gratuități pe care le oferiți pe site-ul dvs.:

Cărți electronice gratuite.
Aplicații software gratuite

Pe lângă oferirea de gratuități, puteți genera trafic și găzduind concursuri gratuite pe site-ul dvs. Permițând vizitatorilor site-ului dumneavoastră să participe liber la astfel de concursuri, vă îmbunătățiți traficul web. Concursurile ar trebui să fie susținute cu cadouri grozave și prețuri de câștigat. Această tactică nu poate merge niciodată greșit dacă este implementată corect, deoarece premiile și cadourile sunt reale și se știe că sunt adevărate momeli pentru traficul pe site-ul web.

9. Folosiți Social Media
Da, lumea își petrece în mare parte timpul pe site-urile de socializare în timp ce este pe internet. Aceasta este o mină bogată de trafic pe internet, forează-o. Dar cum crești traficul pe site folosind rețelele sociale?

Pornirea este destul de simplă. Pentru început, puteți începe prin a crea un cont de social media pe cel puțin unul dintre primele cinci site-uri de rețele sociale care includ Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn ….

Apoi creați un cont personalizat pentru site-ul dvs. pe site-ul dvs. de socializare preferat. Pentru iubitorii de Facebook, cel mai simplu lucru ar putea fi să creeze o pagină de fani Facebook. Apoi, restul muncii rămase este de a construi un următor loial. Acest lucru poate fi diferit cu alte site-uri de rețele sociale, dar obiectivul final ar trebui să fie crearea unui număr mare de urmăritori loiali pe rețelele sociale.

Există, de asemenea, o mulțime de pluginuri de rețele sociale pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web. 

Cum anume cresc rețelele sociale vizitatorii unui site web? Ei bine, presupunând că site-ul dvs. are un număr mare de urmăritori pe rețelele sociale, aceasta ar putea fi o sursă instantanee de trafic pe internet. De fiecare dată când postați un conținut interesant pe site-ul dvs. web, atunci ar trebui să îl împărtășiți urmăritorilor dvs. Imaginați-vă că dacă aveți 1 milion de urmăritori, se presupune că înseamnă 1 milion de citiri. Acesta este un trafic grozav. În orice vă amintiți să păstrați o notă profesională sau să vă pierdeți. Amintiți-vă că nu totul merită împărtășit.

10. Creați o comunitate de site-uri web
Construirea unei comunități mari de site-uri web este o modalitate sigură de a crește traficul către site-ul dvs. Crearea unui număr mare de urmăritori pe rețelele sociale este una dintre acele tactici de a construi o comunitate mare. Mai jos sunt alte metode pe care le puteți încerca:

Creați un forum pe site-ul dvs.
Creați o listă de corespondență.
Creează o pagină de fani Facebook.

11. Creșteți-vă viteza site-ului
Un sondaj realizat pentru a stabili cele mai enervante 100 de lucruri din lume a arătat că o conexiune lentă la internet a fost clasată pe locul opt. Și asta se traduce în egală măsură cu viteza de încărcare a site-ului dvs. Deci, pentru a îmbunătăți și a genera mai mult trafic către site-ul dvs., merită să creșteți viteza de încărcare a site-ului dvs.

12. Postarea invitaților și comentariile pe blog
Aceste două sunt tactici pe tot parcursul anului. Postarea invitaților este în principal o modalitate bună de a obține backlink-uri și, de asemenea, de a genera trafic către site-ul dvs. Și la fel și blogul comentează. Pentru site-urile care folosesc WordPress, blogurile Commentluv sunt o opțiune mai bună. Ele vă permit să postați linkuri care sunt dofollow.

13. Răspundeți la întrebări online
Răspunsul la întrebările care se referă la site-ul dvs. poate fi o modalitate excelentă de a genera trafic și de a obține vizite unice. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor au nevoie de răspunsuri la întrebările lor. Dacă site-ul tău are răspunsurile corecte la soluția la problemele lor, atunci tocmai ai recrutat niște vizitatori fideli ai site-ului tău.

Nu uitați să postați întotdeauna un link către partea dvs. sau a altui site cu soluțiile. Acestea sunt cele mai importante întrebări și răspunsuri recomandate care vă permit să faceți acest lucru și să postați linkuri relevante fără spam. Unul dintre astfel de site-uri este YahooAnswers. De asemenea, puteți vedea o listă cu alte site-uri precum Yahoo Answers.

14. Trimiteți site-ul dvs. web 
Încercați să trimiteți site-ul dvs. către motoarele de căutare și directoarele web de top. Unele motoare de căutare precum Yahoo au nevoie de timp pentru a indexa site-urile. Puteți încerca să trimiteți site-ul dvs. împreună cu ei și, de asemenea, în directoarele web de top, cum ar fi Dmoz.

15. Adoptați un Design receptiv
Un design bun este bun pentru cititorii site-ului dvs. Există multe opinii despre cum arată un design web bun. Folosește-ți propria discreție. Cel mai important lucru de reținut este că ar trebui să-l păstrați curat și tradițional. Text negru, fundaluri deschise, navigare clară...


Trimiteți un comentariu