MOBILALAGUNA.ro păreri forumuri magazin de mobilă românească modernă și practică. Livrare și retur.

Trimiteți un comentariu
Satisfacția generală față de magazinul www.mobilalaguna.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor de pe forumurile despre magazine producători mobilă românească, dormitoare, paturi, mobila living, mobilă bucătărie:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,33 din 5
• Livrare - 4,30 din 5
• Calitatea Produselor - 4,53 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,29 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerilor clienților care au achiziționat produse din magazinul online MOBILALAGUNA.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului www.mobilalaguna.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

magazin mobilalaguna.ro pareri forumuri preturi calitate mobila romaneasca

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 500 lei.

Mobila Laguna este un producator de mobilier din Maramures. Sunt un brand cunoscut ce comercializeaza mare parte din tapiteriile vandute in reteaua Dedeman.

In online Mobila Laguna vinde prin magazinul www.mobilalaguna.ro, atat produsele generale din gama cat si PRODUSE EXCLUSIV ONLINE gandite la un pret competitiv pentru vanzari in cantitati mari. In magazinul online avem peste 800 de produse.

Atelierele Mobila Laguna  folosesc tapițerii și pal de calitate pentru a realiza piese de mobilier moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Garanția transportului și montării. Mobila aleasă va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de 5 – 20 de zile în funcție de disponibilitatea produsului pe stoc. 

Dimensiunile pieselor de mobilier Laguna sunt exprimate în centimetri sau mm și pot oscila între ± 10 mm.

Pentru categoriile de produse: bucatarie, dormitor, living room, mobilier mic plata în numerar la livrare prin ramburs sub 10.000 lei (comenziile cu o valoare mai mare de 10.000 lei se pot plati doar prin transfer bancar sau online cu cardul).

Pentru produsele vandute si livrate de Laguna Euromob,  cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 14 zile. 

Clientul are obligatia sa sesizeze in scris prin completarea formularului de reparatii orice defectare sau lipsa a componetelor produselor in termen de 5 zile de la receptionarea produselor.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MOBILA LAGUNA

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu