Pareri despre QuickMobile.ro urmărire comandă, retur și vouchere QuickMobile

Satisfacția generală față de magazinul  QuickMobile.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor despre Voucher quickmobile 5%, Reduceri quickmobile, Quickmobile voucher 50 lei:

• Prețuri - 4,48 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului QuickMobile.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri quickmobile forum reduceri noutati urmarire comanda

Magazinul online de telefoane și accesorii QuickMobile.ro se adreseaza in special tinerilor pasionati de tehnologie, care isi doresc să comande dispozitive de ultima generatie , provenite de la branduri de renume mondial.

La ultimul inventar, pe rafturile QuickMobile.ro stateau produse de la peste 150 de branduri de IT&C (Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Asus, Google, Ubtech, LG) sau de fashion (Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino).

Cu produsele Quickmobile poti sa-ti umpli cosul electronic, daca esti pe site, sau cosul fizic, daca vizitezi magazinele lor atât fizice cât și cel online.

Iata oferta completă Quickmobile.ro care cuprinde produse din următoarele categorii principale: Telefoane si accesorii, Laptopuri si accesorii, Tablete si accesorii, Wearables, Entertainment, Smart home, Ingrijire personala,Electronice auto-moto,Electrocasnice mici.

Quickmobile isi respecta numele si dorinta ta de avea maine produsele care se lanseaza azi. Sunt mereu primii care aduc in tara cele mai noi gadgeturi de pe piata.

Daca te-ai razgandit si nu mai doresti comanda, iar aceasta inca nu este pregatita pentru a fi preluata de catre curier, o poti anula direct din contul tau QuickMobile.

Politica de retur QuickMobile

Daca nu esti complet multumit de un produs cumparat, ai la dispozitie 30 zile de la achizitionare (14 zile ca sa completezi cererea de retur si 16 zile sa expediezi produsul) sa returnezi produsul si sa iti recuperezi banii. Te ajuta Service Return, partenerul magazinului in service si retur.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG QUICKMOBILE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro