PCHouse.ro pareri forumuri magazin laptopuri refurbished de calitate si ieftine

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre www.pchouse.ro cel mai mare magazin de calculatoare si laptopuri second hand - refurbished bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de unitate pc house garantie, diablos computer, laptop refurbished ieftin, pc refurbished, multiplan electronics retur:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,35 din 5
• Politica de returnare - 4,34 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.pchouse.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri pchouse forum laptopuri second hand ieftine

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 199 de lei.

Magazinul online www.pchouse.ro se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse cu descrieri detaliate respectiv suport rapid pentru a oferi clienților un plus de transparență. Totodată site-ul PC HOUSE pune accent pe flexibilitate ceea ce se traduce inclusiv prin posibilitatea configurării produselor.

Parteneriatul MAR Microsoft a facut ca PCHouse.ro sa poata sa va ofere șansa să de a putea cumpara calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, acestea la numai o fracțiune a prețulilor întâlnite în retail!

De acum poți achiziționa orice produs second hand sau refurbished dorit peste 300 lei de la PCHouse și în rate egale fără dobândă (până la 6 rate) prin cardurile de cumpărături relevante.

Opțiunea "Plată în rate fără dobândă" se procesează astfel: suma totală a achiziției va fi transferată în contul firmei de către banca emitentă din totalul limitei de credit disponibile pe cardul tău. După aceasta, vei plăti lunar ratele către bancă până la acoperirea integrală a valorii achiziției făcute.

Garantie si retur PCHouse.ro

În cazul problemelor de garanție (cu excepția celor apărute în urma exploatării incorecte a produsului), ai următoarele opțiuni:

Îți vor repara/ înlocui produsul în termenul legal de cel mult 14 zile, conform legislației în vigoare.

Dacă nu pot repara sau înlocui produsul defect cu unul identic, dar funcțional, atunci ai dreptul să alegi un alt produs/produse din oferta PCHouse, cu achitarea diferenței de preț după caz.

Dacă nici unul din opțiunile anterioare nu se poate aplica, atunci îți vor returna contravaloarea produsului defect!

VEZI AICI PREȚURI CATALOG PCHouse.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.


👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu