PERFECT PET Shop online păreri forumuri, prețuri, 5% bani înapoi, livrare și retur

Satisfacția generală față de magazinul  pentru animale shop.perfectpet.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor despre Pet shop-uri online cu mâncare, haine, bijuterii și accesorii pentru căței și pisici la prețuri mici:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,36 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului shop.perfectpet.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

shop.perfectpet.ro pareri forum magazin cu hrana si haine pt catei si pisici

shop.perfectpet.ro este un shop online pentru catei si pisici, cu haine si hamuri, mancare bio, sampoane naturale si alte accesorii/cosmetice inedite si utile. 

Magazinul vinde in exclusivitate in Romania marcile Puppia si Puppy Angel (fashion), Lily’s Kitchen si Benevo (mancare).

Pe lângă produsele de calitate foarte buna, cei de la shop.perfectpet.ro se mândresc cu serviciile pre si post vânzare - fiecare client fiind consiliat pentru a alege produsele potrivite (fie ca e vorba de modele / mărimi haine sau tipul de mâncare potrivita).

PERFECT PET Shop oferă CASHBACK 5% la orice comanda, inclusiv produse deja reduse. Finalizezi comanda actuala si primesti in portofelul tau virtual 5% din valoarea sa, pentru comenzile ulterioare. Bonusul se aloca inca de la prima comanda.

Costul de transport este de 14.9 lei pentru comenzi pana in 1000 lei, indiferent de localitate si greutatea coletului. 

Pentru comenzi peste 1000 lei, transportul este gratuit. 

Retururile comenzilor efectuate online pe shop.perfectpet.ro se pot face in conditiile legii:

• In cel mult 10 zile de la data primirii de catre client, daca acesta se razgandeste din orice motiv (produsul nu este ceea ce se astepta/dorea, marimea nu a fost estimata corect), poate sa returneze produsul (in 10 zile produsul trebuie sa fie deja ajuns inapoi la magazin)

Metoda de returnarea poate fi aleasa de catre client iar costurile aferente sunt suportate de el, nu de mgazinul online: curier, in persoana, etc.

ATENȚIE! Returnarea banilor nu se poate face cash.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG PERFECT PET SHOP

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.