PETRICA MATU STOIAN a murit in spital. Biografie, vârstă, cauzele morții.

Trimiteți un comentariu
Wiki tragic: Petrică Mîțu Stoian (varsta 61 de ani) a murit. Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. Potrivit directorul medical SJU Reșița, artistul ar fi fost vaccinat împotriva Covid-19.

Potrivit directorului medical SJU Reșița, starea de sănătate a artistului Petrică Mîțu Stoian nu era bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge.

Potrivit medicilor, când a ajuns la spitalul din Reșița, Petrică Mâțu Stoian se afla într-un șoc septic ceea ce înseamnă că organele îi erau foarte afectate și cedau rând pe rând. Artistul a fost intubat pentru că nu a suportat mască de oxigen, iar în urmă cu câteva minute a decedat pe secția de ATI la Reșița. 

Medicul care l-a tratat a spus că s-a încercat conectarea lui Petrică Mîțu Stoian la o mască de oxigen, însă nu a suportat-o, așa că a fost intubat.

wiki petrica matu stoian de ce a murit biografie varsta

Întrebat de reporteri dacă Petrică Mîțu Stoian ar fi fost vaccinat împotriva Covid, medicul Cosmin Librimir a răspuns: ”Din ce știu eu era vaccinat. Cred ca da”.

Wiki biografie PETRICA MATU STOIAN 

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna - Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. 

După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii.

Din anul 1995, Petrică Mîțu Stoian era angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu. 

Cântecele lui Petrica Matu Stoian sunt adresate omului de rând, sunt cântece de veselie, tradiții de nuntă sau de înmormantare, și doine populare transmise din generație în generație.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu