RAED.ro păreri forumuri: parfumuri arăbești și cosmetice de calitate cu prețuri atractive


Satisfacția clienților bazată pe părerile despre www.RAED.ro (magazin online de parfumuri arăbești) care are în vedere noutatea recenziilor de pe forumuri:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,37 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.raed.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Interfața site-ului www.raed.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

raed.ro pareri forum magazin parfumuri arabesti originale ieftine

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 299 lei. În rest transportul este 19 lei oriunde in Romania.

RAED.RO este un magazin online care se concentreaza pe vanzarea de parfumuri orientale de calitate superioara, majoritatea import Dubai. 

Imbinand o experienta unica si calitatea neegalabila a parfumurilor, Raed isi propune sa ajunga la orice client care doreste sa impresioneze in orice loc se afla.

RAED.ro se diferentiează fata de concurenta prin preturile foarte atractive care le au, noi fiind si reprezentantul legal al Lattfa in Romania, astfel ca u acces la preturi de import preferentiale.

Produsele vândute pe www.raed.ro sunt ideale atat pentru uz propriu, cat si pentru cadouri, iar trendul de crestere al vanzarilor este foarte pozitiv.

RAED .ro oferiă si un discount la PRIMA comanda pe site de 10%, cu codul 10RAED.

Cele mai bune parfumuri arăbești vândute sunt:

  • Opulent Musk 100ml
  • Opulent Oud 100ml
  • Fakhar Gold 100ml
  • Qaa'ed 100ml
  • Maahir 100ml

RAED.ro își propune să livreze parfumul original arăbesc / oriental clienților săi. De aceea dacă nu sunteți familiarizat cu Parfumurile Arăbesti vă rugăm să cereți o mostră și încercați mai întâi eșantionul înainte de a deschide sigiliul. 

Vă rugăm să încercați eșantionul și odată ce sunteți mulțumit de produs, îl puteti folosi. 

Conform politicii de retur: marfa trebuie să ne fie returnată în stare originală neutilizată și în ambalaj original.  

VEZI AICI PREȚURI RAED.ro - Parfumuri Arăbești

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.