Recomandări Laptop pentru școală cu procesor Ryzen 5000 series

Sunteți în căutarea unui laptop de top care să vă ajute cu munca de la școală sau de la universitate, care este, de asemenea, grozav pentru jocuri, dar nu sunteți sigur pe care să îl cumpărați?

Vă recomandăm să căutați unul dotat cu un procesor mobil AMD Ryzen™ 5000 Series . Deși acest lucru poate suna puțin tehnic, acestea sunt cele mai recente cipuri de laptop de la AMD și vin cu o varietate de avantaje solide care le permit să ofere performanțe de neegalat într-o varietate de domenii. 

Acest lucru le face grozave în orice, de la munca creativă de vârf până la bătălii epice Fortnite.

Venind într-o varietate de configurații, este, de asemenea, posibil să alegeți unul la un cost surprinzător de mic, dacă știți la ce să aveți grijă. 

Pentru a vă ajuta să găsiți laptopul Ryzen potrivit pentru nevoile și bugetul dvs., am creat acest ghid la îndemână.

1) Procesor mobil AMD Ryzen™ 5000 Series: 

Cele mai bune cipuri de laptop pentru lucru și joacă.

pareri recomandari laptop bun cu AMD Ryzen 5000

Vorbește cu orice fan al tehnologiei și îți vor spune că AMD a fost într-o serie de o serie de procesoare Ryzen în ultima vreme. De la lansare, aceștia și-au făcut reputația de a fi performanți de top, oferind viteze excelente multi-core, ceea ce este grozav pentru creativi, și rate de cadre solide în timpul jocurilor. 

Acest lucru, plus multitasking-ul perfect, le-a câștigat un loc printre laptopurile noastre recomandate.

Cel mai recent procesor mobil AMD Ryzen™ 5000 Series se bazează pe această moștenire fiind unul din cele mai sofisticate cipuri ale companiei de până acum. 

Iată un rezumat rapid al avantajelor lor cheie.

Fiecare procesor mobil AMD Ryzen™ 5000 Series se bazează pe arhitectura AMD Zen 3, care oferă o îmbunătățire generală cu 19% a performanței la nivel global. 

Are, de asemenea, cel mai eficient consum de energie al companiei până în prezent, ceea ce înseamnă că laptopurile cu un cip Ryzen pot funcționa mai mult și mai repede decât înainte.

Ca regulă generală, procesoarele sunt împărțite în diferite clase pe baza unui număr și a unei litere din numele lor. Lăsând la o parte specificațiile plictisitoare, fiecare combinație vizează o piață diferită. Iată o defalcare care este cea mai bună pentru fiecare utilizator specific:

Seria H – Acestea sunt cele mai puternice cipuri AMD. Ele oferă performanțe de vârf și sunt concepute pentru creatorii de conținut și jucători. 

Dacă doriți ca un laptop să facă design de ultimă generație, editare video, modelare 3D sau gaming triple A de top, veți dori unul cu un procesor Ryzen 5000 seria H.

Seria U – Acestea sunt cele mai recente cipuri de laptop generaliste de la AMD. Sunt proiectate pentru a rula în mașini incredibil de subțiri și ușoare și oferă o durată de viață de neegalat a bateriei. 

Dacă doar scrieți eseuri, navigați pe web și să vă uitați la Netflix, cel mai bine este să vă luați un laptop cu un procesor AMD din seria U.

De acolo fiecare serie este împărțită în categorii numerotate. De regulă aici, mai mare înseamnă mai bine. 


Ryzen 9 este seria de top, oferind cea mai bună putere și performanță pentru o muncă serioasă de calcul și creație. 

Ryzen 7 se află chiar mai jos și este cel mai bun pariu pentru utilizatorii cu putere și pentru jucătorii care nu rulează procese hardcore, cum ar fi ilustrații vectoriale sau editarea video 4K. 

AMD Ryzen 5 este punctul ideal pentru majoritatea oamenilor, oferind un echilibru minunat de putere și performanță. 

AMD Ryzen 3 este cea mai bună opțiune de raport calitate-preț, oferind utilizatorilor costuri reduse și o eficiență energetică mare.
noriel.ro