Treceți la conținutul principal

RECOMANDĂRI Laptop-uri cu procesor AMD Ryzen 5000 Series cu recenzii bune pe forumuri

Laptop-urile cu procesor mobil AMD Ryzen™ 5000 Series: nu sunt atât de scumpe pe cât ați crede.

Alegerea unui procesor este un lucru, dar cum rămâne cu laptopul în sine? Există deja o mulțime de laptop-uri Ryzen 5000 grozave, așa că poate fi dificil să știi care este cel mai demn de atenția ta. 

Aici, pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani, iată unele dintre cele mai bune laptop-uri AMD Ryzen pe care le puteți cumpăra chiar acum.

1) Laptop Acer Ryzen - Acer Swift 3

Căutați performanță ultrabook, dar nu doriți să plătiți jumătate din economiile voastre. pentru acest privilegiu? Atunci ar trebui să încercați Acer Swift 3. 

Dispozitivul este un laptop ultra-subțire și ușor, care este mai mult decât suficient de puternic pentru orice, de la scrierea eseurilor până la editarea foto ușoară. 

Acest lucru, plus ecranul său extraordinar și durata lungă de viață a bateriei, îl fac o opțiune excelentă pentru majoritatea oamenilor.

cele mai bune laptop-uri amd ryzen cu recenzii pozitive pe forum

Avantajele cheie:

Ecran full HD super clar și luminos
Design ultra-subțire
Putere de procesare premium
Durată de viață a bateriei de 12 ore


Laptop Lenovo Ryzen - Lenovo Yoga Slim 7

Lenovo Yoga Slim 7 este unul dintre cele mai bune laptop-uri din gama sa de preț în acest moment, oferind o combinație solidă de performanță super rapidă și durată lungă de viață a bateriei. 

Faceți acum o greșeală, Lenovo Yoga Slim 7 are tot ce aveți nevoie pentru lucru și joacă, oferind o tastatură confortabilă, performanțe puternice de productivitate, datorită procesorului său Ryzen și un ecran Full HD minunat pentru pauze Netflix.

Avantajele cheie:

Suficient de puternic pentru multitasking serios și crearea de conținut
Ecran genial pentru divertisment
Până la 14 ore de viață a bateriei


Laptop HP Ryzen  - HP ENVY x360

Disponibil în versiuni de 13 și 15 inchi, HP Envy x360 este opțiunea ideală pentru oricine dorește un laptop convertibil. 

Dispunând de o balama 360, dispozitivul poate fi setat în configurații pentru laptop, cort și tabletă și vine cu un ecran tactil de la margine la margine. 

Alimentat de un procesor Ryzen 7, asta înseamnă că este excelent pentru a mâzgăli sau pentru a lua notițe, dacă iei un stylus activ. 

Pentru persoanele care folosesc aplicația Zoom în mod regulat cu prietenii sau care învață de la distanță Camera sa HD Wide Vision de 88 de grade este, de asemenea, o mană divină.

Avantajele cheie:

Ecran tactil FHD de la margine la margine
Cameră HD cu viziune largă de 88 de grade
Ecran durabil Corning® Gorilla Glass NBT


Laptop Dell Ryzen - Dell Inspiron 14

Dell Inspiron 14 este o altă opțiune excelentă pentru oricine caută un laptop grozav 2-în-1. 

Dispunând de o varietate de cipuri Ryzen 5000, dispozitivul are un șasiu metalic extraordinar de premium, un ecran tactil excelent de 14 inchi și o autonomie lungă a bateriei. Acest lucru îl face o opțiune excelentă pentru orice cumpărător care caută un laptop grozav pentru școală sau universitate.

Avantajele cheie:

Ecran tactil Full HD de 14 inchi.
Design 2 în 1
Până la 11 ore de viață a bateriei


MAI POTI CITI