Treceți la conținutul principal

Rugaciune pt sot si copii. Psalmi pentru intelegere intre soti. Rugaciune pentru intelegere cu soțul.

Cea mai puternică rugăciune pentru sot si copii. Psalmi pentru a aduce intelegere intre soti. Rugaciune de multumire pentru înțelegere cu soțul cu efect imediat.

Tu spui sau ai spus o rugaciune pentru sot? Citești pslamii dioar atunci cand are ceva important de facut, sau doar atunci cand are o suferinta, sau mai tot timpul?

Cand spui o rugaciune pentru sot este mai mult decat o declaratie de iubire. Reprezintă o forma de a-ti canaliza energia divină a iubirii si puritatea rugaciunii inspre binele sotului tau.

Rugăciunea soției pentru soțul ei este pe deplin ajutătoare, reprezintă un gest de iubire necondiționată către partenerul de viață. Îndreaptă puterea rugăciunii către soțul tău și binele casei.

Îți recomandăm ca atunci când simți că viața devine din ce în ce mai grea și că ai nevoie de protecție divină, rostește cea mai puternică rugăciune pentru soț pentru reușită în viață!

1. Rugaciune pentru sot – Rugăciunea soților unul pentru altul

pareri cea mai puternica rugaciune pt sot spusa de sotie

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai învățat ca totdeauna să ne rugăm unul pentru altul, căci așa vom împlini legea Ta și ne vom arăta vrednici de mila Ta, caută cu îndurare și păzește de vrăj­mașii văzuți și nevăzuți pe soțul meu (soția mea), pe care mi l-ai dă­ruit (mi-ai dăruit-o) a petrece împreună până la moarte.

Dăruiește-i sănătate și deplină înțelepciune, ca să-și poată îndeplini datoriile după voia și po­runcile Tale. Ferește-l (o) de ispitele pe care n-ar fi în stare să le poarte. 

În­tărește-l (o) în dreapta credință și în dragoste desă­vâr­șită, ca să lucrăm îm­preună faptele bune și să ne tocmim viața după sfintele Tale așezări și po­runci. Că a Ta este stăpânirea și pu­terea în veci. Amin.

2. Rugaciune pentru sot - rugăciune pentru înțelegerea în Relatie

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru relatia pe care o am cu sotul meu. Da-ne in continuare iubire si intelegere. 

Ghideaza-l si calauzeste-l sa fie ca o lumina pentru noi toti. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

3. Rugaciune pentru sot – Rugăciune pentru înţelegere şi dragoste între soţi:

Mari bineplăcuţi ai lui Dumnezeu şi preaminunaţi făcători de minuni, binecredinciosule cneaz Petru şi binecredincioasă cneaghină Fevronia, osârdnici rugători pentru noi către Dumnezeu! La voi alergăm şi vouă ne rugăm cu nădejde tare: 

Înălţaţi pentru noi, păcătoşii, sfintele voastre rugăciuni către Dumnezeu şi cereţi de la bunătatea Lui toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre: credinţă dreaptă, nădejde bună, dragoste nefăţarnică, bună credinţă neclintită, sporire în faptele cele bune, pace în lume, bună rodire a pământului, bună întocmire a văzduhului, sănătate trupurilor şi mântuire sufletelor.

Mijlociţi pe lângă Împăratul Ceresc pace, linişte şi bună rânduială pentru toţi binecredincioşii creştini. Păziţi-ne pe noi de tot răul, şi pe toţi dreptslăvitorii care la voi aleargă adumbriţi-i cu lucrarea harică a rugăciunilor voastre bineplăcute lui Dumnezeu şi toate cererile lor cele cu evlavie împliniţi-le. 

Aşa, sfinţilor făcători de minuni, nu treceţi cu vederea rugăciunile noastre, ci mijlociţi pentru noi pururea către Domnul şi cu ajutorul vostru învredniciţi-ne să primim mântuirea cea veşnică şi să moştenim Împărăţia lui Dumnezeu, ca să slavoslovim iubirea de oameni cea negrăită a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, a lui Dumnezeu Celui în Treime închinat, în vecii vecilor. Amin.

4. Rugaciune pentru sot - armonie în Viata de familie

Doamne Dumnezeule, protejeaza timpul petrecut de sotul meu in familie. 

Ajuta-l sa fie intelept, sa fie un exemplu pentru copii. Ajuta-l sa echilibreze timpul petrecut la slujba si acasa. 

Ajuta-l sa fie bland si bun cu familia lui. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!
MAI POTI CITI