SEVENSINS.ro păreri magazin lenjerie damă - livrare și retur! Merită să comanzi?

Media părerilor despre www.SEVENSINS.ro  cel mai mare magazin online de lenjerie intimă și lenjerie sexy din România bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de lenjerie intima romania, seven sins lenjerie intima ieftina, noutăți lenjerie intima dantelă:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,34 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața magazinului de lenjerie de damă www.SEVENSINS.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile SEVEN SINS România sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

pareri seven sins romania forum lenjerie intima sexy se merita livrare retur

Cumpărătorii apreciază în părerile lor livrarea discreta a coletului, intr-o cutie clasica, de carton, fara poza produsului sau numele furnizorului la vedere.

Pe site-ul SEVENSINS.ro puteți citi părerile altor clienți,care sunt foarte utile. Dacă doriți, puteți încărca poze cu voi purtând produsul comandat și veți primi cadou un voucher de pe care îl puteți folosi pentru o nouă comandă.

Atenție! Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Clienții apreciază în comentariile lor și faptul că SevenSins este primul magazin ce va ofera un control exact al costurilor de transport in functie de adresa voastra de livrare, greutatea produselor comandate si distanta fata de cel mai apropiat sediu al curierului rapid chiar din timpul trimiterii comenzii. 

VEZI AICI PREȚURI SI NOUTATI SEVEN SINS

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
noriel.ro