WIKI SURVIVOR 2022 PRO TV Concurenți Faimoși. Înscrieri pe survivor.protv.ro RĂZBOINICI

Lista concurenților faimoși de la Survivor 2022 PRO TV. Wiki ce vedete vor participa la Survivor 2022, difuzat la Pro TV. Iată care sunt numele de concurenți faimoși de la Survivor 2022 PRO TV. 

S-au deschis și înscrierile pentru concurenții RĂZBOINICI Survivor 2022 PRO TV la următoarea adresă de internet survivor.protv.ro, acolo unde se găsește formularul online de înscriere.

Tot Daniel Pavel va prezenta  Survivor 2022 PRO TV, iar acum au început să apară în ziarele de știri mondene și numele concurenților care ar putea face parte din tabăra Faimoșilor.

Astfel se vehiculează nume sonore printre concurenții Survivor 2022 PRO TV, cum ar fi actorul Adrian Nartea, care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”, sau cântăreața Otilia Bilionera și sportivul Marian Drăgulescu, care au mai participat și la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”.

UPDATE: Dorian Popa, Ionuț Iftimoaie, Alex Velea, Antonia, Cătălin Bordea vor concura la SURVIVOR 2022 PRO TV

lista inscrieri concurenti survivor romania 2022 pro tv

Vom publica lista completă a concurenților faimoși de la Survivor 2022 PRO TV, atunci când ea va fi finalizată și anunțată în mod oficial.

Cert este că dintre concurenții Survivor 2022 PRO TV doar unul va izbândi în luptele crâncene până la Marea Finală și dincolo de ea dacă, doar dacă, reușește să compună, în beneficiul său, rezultanta acestor două forțe colosale, dragoste și dor de viață.

Versiunea românească a Reality show-ului Survivor a fost lansată pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România 

La acel moment debutul emisiunii concurs a fost urmărit în medie de peste un milion și jumătate de telespectatori. Minutul de aur a fost atins la ora 21:52 cu 1.823.000 de telespectatori.
noriel.ro