ALIMENTE care ajută la combaterea DEPRESIEI. Cel mai bun antidepresiv din lume este natural.

Leacuri batranesti pentru depresie sau alimente care combat depresia. Depresia se vindeca fara tratament si care este cel mai bun antidepresiv din lume

Medicamente pentru depresie severa cu care m-am vindecat de depresie. Hormonul depresiei ;i cele mai bune antidepresive.

Acestea sunt cateva exemple dintre ceea ce se cauta in legatura cu asa numita boala a secolului 21, DEPRESIA.

Există o legătură între mâncare și depresie . Deși nu există un aliment specific care poate preveni sau trata depresia, o dietă sănătoasă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit. Dacă vă simțiți deprimat, discutați cu medicul dumneavoastră. 

De asemenea, amintiți-vă că niciun aliment nu înlocuiește medicamentele prescrise. Acestea fiind spuse, o alimentație bună vă ajută să vă simțiți cât mai bine. 

pareri forum alimente care combat depresia

Nutrienții din alimente susțin creșterea, starea de bine și repararea organismului. Fără vitamine, minerale, carbohidrați, proteine ​​și grăsimi sănătoase, corpul nostru nu poate funcționa la capacitate maximă.

1) Nucile braziliene excelente remedii naturale contra depresiei

Nucile braziliene sunt pline de seleniu, care poate avea efecte de îmbunătățire a stării de spirit. Acest mineral ajută, de asemenea, organismul să mențină un echilibru antioxidant sănătos pentru sănătatea generală și bunăstarea. 

Mănâncă nuci braziliene cu moderație; nivelurile de seleniu din ele sunt atât de ridicate, încât să mănânci prea multe vă poate determina să depășiți doza zilnică recomandată, ceea ce duce la reacții adverse precum greață, diaree și alte probleme. 

Alte alimente care conțin seleniu includ nucile, semințele de floarea soarelui, orezul brun, carnea de pasăre și fructele de mare. Mănâncă o cantitate modestă de alimente bogate în seleniu pentru a ajuta la combaterea depresiei.

2) Morcovi legume miracol in tratamentul depresiei

Morcovii își capătă culoarea portocalie din nutrientul beta-caroten, un antioxidant puternic. 

Studiile au arătat că persoanele cu niveluri mai mari de carotenoizi antioxidanti au fost mai puțin susceptibile de a avea simptome de depresie. 

Carotenoizii se găsesc în mod natural în pigmenții roșu aprins, galben și portocaliu din fructe și legume. Dovleacul, pepenele galben, broccoli, pepenele galben, gulița, piersicii, spanacul și cartofii dulci conțin și beta-caroten.

3) Laptele ajuta in lupta cu simptomele depresiei

Nivelurile scăzute de vitamina D vă pot face să vă simțiți deprimat. Se crede că vitamina D crește cantitatea de monoamine (un tip de neurotransmițător; serotonina este un exemplu) din creier, ceea ce poate avea un efect asupra stării de spirit. 

Cea mai bună sursă de vitamina D este lumina soarelui, dar o puteți completa cu câteva alegeri dietetice bune, inclusiv lactate fortificate și lapte nelactate, cereale și sucuri îmbogățite, pește gras și gălbenuș de ou.

ATENTIE! Persoanele care consumă alimente cu indice glicemic mai ridicat (alimente cu carbohidrați simpli și zaharuri adăugate) au avut tendința de a avea un risc mai mare de depresie. Ratele mai mari de depresie sunt, de asemenea, asociate cu consumul de fast-food, băuturi îndulcite și produse de patiserie. 
noriel.ro