Câștigători concurs Dr. Oetker ruladă Poof 2022 lista online pe poof.droetker.ro

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului concursului Dr. Oetker ''Pentru lucruri greu de S-Poof'' (01 noiembrie 2021 - 31 ianuarie 2022) anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea acestora pe poof.droetker.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii ultimului castigator.

Premiile zilnice, saptamanale si lunare vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicarii online a castigatorilor pe poof.droetker.ro

In cadrul concursului Dr. Oetker ''Pentru lucruri greu de S-Poof'', un Participant poate castiga maximum 3 premii diferite, indiferent de pe cate numere de telefon participa, respectiv 1 premiu zilnic, 1 premiu saptamanal si 1 premiu lunar. 

lista castigatori concurs dr oetker rulada poof 2022

Cu un bon fiscal/factura fiscala un Participant nu poate castiga mai mult de un premiu acordat in cadrul concursului 2020 ''Pentru lucruri greu de S-Poof''

În cadrul acestui concurs Dr. Oetker se pot câștiga următoarele premii:

• Premii Zilnice: Boxa portabila JBL Go 2 x 92

• Premii Saptamanale: Videoproiector Led x 13

•  Premii Lunare: Laptop Apple MacBook Air 13" Retina x 3

Cumpără orice prăjitură sau ruladă Poof de la Dr. Oetker, înscrie numărul și data bonului fiscal prin SMS la 3740 sau Online - prin completarea formularului de înscriere disponibil la accesarea websiteului poof.droetker.ro in sectiunea „Inscrie-te”  și poți câștiga premii lunare, săptămânale și zilnice.

Un Participant unic poate inscrie in concursul Dr. Oetker maximum 3 numere de bon fiscal/factura fiscala pe zi. 


Trimiteți un comentariu