Treceți la conținutul principal

DECLARATII de dragoste pentru EI lungi blog. Declaratie de dragoste pentru barbatul iubit.

O lista simpla cu cele mai frumoase declaratii de dragoste pentru barbatul iubit, declaratie de dragoste pentru el de noapte buna, declaratie lunga de dragoste pentru el, declaratii de dragoste crestine pentru el plus câteva imagini cu declaratii de dragoste pentru el.

Declaratii de dragoste pentru el foarte lungi și intense, declaratii de dragoste pentru el fierbinti, declaratie de dragoste pentru fostul iubit chiar și declaratii de dragoste pentru el lungi la distanta.

♥ Te iubesc așa cum nu mă gândeam vreodată să iubesc. Mă trezesc gândindu-mă la tine și mă culc cu gândul la tine.

♥ Relatiile intre suflete pereche sunt intense, strans legate pe partea spirituala si de comunicare. Partenerii sunt devotati, deschisi, onesti, au perfecta incredere unul in celalalt

♥ Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…

♥ Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

mesaje de dorinta dragoste si dor profunde din suflet pt iubit

♥ Mi-e dor de tine în fiecare secundă din viața mea! Îți spun asta și de Dragobete și ți-aș spune în fiecare clipa!

♥ Iubitul meu, de la primul zâmbet și din primele priviri am fost capturată de tine. Și până astăzi te iubesc la infinit.

♥  Te iubesc” sunt cele doua cuvinte simple, dragostea mea. Dar sensul lor este prea profund. Iubirea este un sentiment care se simte din inima. Nu exista logica sau lacrimi in el. Cand spun ca te iubesc, ma refer din inima. Nu este de acum, nu este de astazi, a fost chiar de la inceput. Tu esti cea cu care vreau sa-mi petrec toata viata.

♥ Oricât de mult timp am petrece împreună, nu mă satur de tine. Dragostea mea e pentru totdeauna a ta!

♥ Nu credeam că poți întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești mereu și mereu, în fiecare zi. Apoi te-am cunoscut pe tine…

♥ Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.

♥ El este „eu insumi” mai mult decat mine. Indiferent din ce sunt facute sufletele noastre, al meu si al lui sunt la fel.

♥ Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste.

♥ Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!

♥ Știi, nu ești doar iubitul meu, ci și ești cel mai bun prieten din lume cu care pot discuta orice problemă. Mă simt bine cu tine. Și cu siguranță nu voi accepta să împărtășesc acest confort cu nimeni!

♥ Nu exista suficiente cuvinte in dictionar pentru a descrie cat de mult imi este dor de tine si tanjesc dupa tine. Cand iti trimit mesaje, inseamna ca nu mai pot rezista fara prezenta ta. Cand nu-ti trimit mesaje, inseamna ca astept sa imi fie dor de tine si mai mult! Ma ocup cu lucrurile pe care le fac de obicei, dar de fiecare data cand fac o pauza, ma gandesc la tine.

♥ Dacă săruturile ar fi apă, ți-aș oferi un ocean. Iar dacă îmbrățișările ar fi frunze, ți-aș oferi un copac. Dacă iubirea ar fi o planetă, ți-aș oferi o galaxie.

♥ Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger.

♥ Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

♥ Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Daca vreau sa fiu numai cu tine inseamna ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

♥ Dragul meu, ești cel mai bun, pentru că datorită umorului îmi accepți capriciile și schimbările de dispoziție. Ești atât de puternic, atent, grijuliu! Și apreciezi tot ceea ce fac, de exemplu mereu îmi mulțumești sincer pentru cina gătită. Tocmai de asta te iubesc atât de mult.

♥  Oricand ma gandesc la tine, imi curg lacrimi de dor si pasiune pe obraji, pentru ca vreau sa fiu alaturi de tine toata viata. Stii care este cea mai grava parte din lipsa ta? De fiecare data cand incerc sa-mi spun sa nu-ti mai simt lipsa, imi lipsesti si mai mult.

♥ În ziua în care te-am cunoscut viața mi s-a schimbat. Felul în care mă faci să mă simt e greu de explicat în cuvinte. Mă faci să zâmbesc într-un mod specială/ Mă faci să te iubesc din ce în ce mai profund în fiecare zi pe care o petrecem împreună.

♥ Cand te vad inima mea imi bate tare si nu mai pot sa respir. Te iubesc si atunci cand te vad inima mea sare la tine in piept. Inima numai pe tine te vrea si nu pe altcineva.

♥ Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată: asta înseamnă iubire.

♥ Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

♥ Mi-ai parut perfect de cand te-am vazut prima oara si te-am iubit. Apoi am vazut ca nu esti perfect si te-am iubit si mai mult.

♥ Ai venit în lumea mea și imediat a devenit însorit și vesel în ea, viața s-a umplut de un sentiment minunat și vreau să știi că de acum încolo toate gândurile mele sunt despre un singur lucru – despre tine și averea pe care mi-ai dat-o, numită dragostea.

Sperăm că aceste declaratii de dragoste triste pentru el lungi. scurte, triste sau de dor să fie ceea ce cautați pentru a vă împărtași iubirea și sentimentele cu jumătatea voastră!
MAI POTI CITI