JANTA.ro auto online păreri forum magazin de cauciucuri si jante cu opinii pozitive ale clienților

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre JANTA.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de anvelope și jante după model auto, genți de mașină, protecție janta anvelope.

Satisfacția generală față de magazinul www.janta.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,37 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,32 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața magazinului online www.janta.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și dornic să vă ajute.

www.janta.ro este magazinul online unde găsești soluțiile ideale de roți complete (set jante + set anvelope + senzori presiune) pentru automobilul tău.

janta ro pareri forum anvelope si jante dupa model auto

Gamă diversificată de jante, anvelope și senzori în stoc - Oferte avantajoase pentru seturi complete de roți.

Procesul este facil și intuitiv iar modelele de jante și anvelope sunt 100% compatibile cu autoturismul selectat în configuratorul virtual 3D.

Livrarea și montajul se pot realiza în service-ul propriu Janta.ro sau la cel mai apropiat service partener din rețea.

Configuratorul JANTA.RO oferă o gamă amplă de jante și anvelope pentru van-uri utilitare

Certificarea TUV a pieselor: aprobare pieselor pentru tuning este realizata de obicei prin certificari TUV. Certificarea TUV a pieselor descrie atat montarea corespunzatoare a respectivei componente , cat si instructiuni de la producator.

METODE DE PLATA ACCEPTATE de magazinul www.janta.ro

Plata cu cardul, Plata in avans prin transfer bancar, Plata ramburs (doar la livrare directa)

VEZI AICI PREȚURI CATALOG JANTA.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu