Magazinele U-MAN.ro România păreri forumuri: modă urbană de calitate cu prețuri mici

Media părerilor despre U-MAN.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de U man shop păreri, U man brașov reduceri, Skate shop romania, Uman shoes, Urban shop romania sau Streetwear Romania.

Satisfacția generală față de magazinul  U MAN bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,52 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.u-man.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Moda U Man a cucerit străzile încă din 2003, dictând ce trebuie să porți ca să nu îngroși rândurile urbanilor în uniforme și este astăzi cel mai mare skate shop & lifestyle shop din România. 

pareri u man romania form magazine cu haine de strada ieftine la reducere

U MAN aduce magazine în toate marile orașe: Timișoara, București, Cluj-Napoca, Iași & Brașov, acolo unde te poți bucura cele mai tari branduri de moda a străzii ca DC Shoes, Billabong, Volcom si Element, Etnies, Emerica, ThirtyTwo, Von Zipper, DVS, Quiksilver și Roxy.

U Man te încalță în teniși, ghete, slip-ons sau boots, te îmbracă în tricouri, hanorace, blugi, boardshorts sau te echipează complet pentru snow și skate.

U MAN promovează arta, cultura, muzica, sporturile urbane și extreme. Dacă e skateboarding, racing, rolling sau snowboarding, dacă implică o placă și una / două / patru roți și o doză considerabilă de adrenalină, U MAN sunt prezenți atunci când ai nevoie.

Transportul produselor cumparate de pe www.u-man.ro se face prin Fan Courier. Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Fan Courier.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Produsele comandate de pe site-ul www.u-man.ro pot fi returnate fie pentru că marimea nu se potrivește, fie pentru că dorești alt produs în schimb, fie pentru că prezintă defecte de fabricație nedetectate la controlul dinaintea livrării, fie fără a invoca vreun motiv anume.

Termenul în care produsele comandate de pe site-ul www.u-man.ro pot fi returnate este de 14 zile de la data recepției lor.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG U-MAN

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.