MAROKO.ro păreri forumuri Haine ieftine și bune rochii, pantaloni, treninguri și chiar ceasuri de calitate

Media părerilor despre MAROKO.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de maroko rochii, site-uri de haine ieftine cu transport gratuit, imbracaminte si incaltaminte dama ieftine reduceri.

Satisfacția generală față de magazinul  online www.maroko.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,35 din 5
• Politica de returnare - 4,31 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.maroko.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

maroko pareri forum magazine haine si imbracaminte ieftine reduceri

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul care operează site-ului foarte comunicativ și săritor.

Livrarea cumpărăturilor de pe www.maroko.ro costă 20 lei şi se face în 2-3 zile lucrătoare. Clientul va fi informat prin SMS cu privire la ziua şi intervalul orar când va fi contactat de curier

Site-ul este in permanenta actualizat, dispunand de o interfata prietenoasa, navigare usoara si optimizat la standarde

Din anul 2013, Maroko este unul din magazinele favorite ale femeilor din Romania, in materie de haine. 

In portofoliul Maroko.ro vei gasi in primul rand, multa diversitate si culoare.  

Magazinul are ceva pentru fiecare stil in parte. Fie ca iti place sa te imbraci elegant sau casual, smart sau office, in colectiile MAROKO vei gasi cu siguranta piesa vestimentara potrivita: rochii de zi sau de seara, rochii lungi sau scurte, rochii de ocazie sau casual, salopete de dama elegante, body-uri. 

Mai mult, pe Maroko gasesti o gama variata de pijamale dama, treninguri si ceasuri dama si barbatesti.

In cazul in care produsele pe care le-ati achizitionat nu corespund marimilor dvs., prezinta posibile defecte sau din oricare alte motive, Maroko va pune la dispozitie posibilitatea de a face RETUR sau de a SCHIMBA produsele.

Returul este gratuit in termen de maxim 7 zile

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MAROKO.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.