MESAJE pentru El de dor, triste, lungi, de iertare, de despartire sau impacare. Mesaje afectuoase de adio pentru EL

Trimiteți un comentariu
Mesaje pentru el de dor, mesaje pentru el triste, mesaje pentru el lungi, mesaje pentru el de iertare, mesaje pentru el de despartire sau de impacare.

Mesaje pentru el scurte, mesaje pentru el de iubire, mesaje pentru el de agatat, mesaje pentru el de aniversare, mesaje pentru el la multi ani, mesaje amuzante pentru el, mesaje afectuoase pentru el.

Mesaje adio pentru el, mesaje de apreciere pentru el, mesaje frumoase pentru el, mesaje frumoase pentru iubit, mesaje de dragoste pentru el buna dimineata.

♦ Sunt tristă că suntem separați, m-am plictisit să mă trezesc fără tine, dar cred că separarea noastră se va consolida și va aprinde mai mult dragostea noastră reciprocă și puternică. Mi-e dor, sunt ca un om smuls din realitate, pentru că lumea mea ești tu! Și nimic nu are sens fără tine. Revino cât mai curând!

♦  Câteodată trebuie să mă opresc din orice aș face, să închid ochii și să te îmbrățișez, chiar și dacă e o îmbrățișare doar în mintea mea.

♦ O inima franta este ingrozitoare. Este ca si cum ai avea coaste rupte. Nimeni nu o poate vedea, dar te doare de fiecare data cand respiri.

♦ Dă-mi o nouă șansă să văd apusul cu tine. Sunt departe, dar inima mea este întotdeauna cu tine. Viața mea, îmi lipsești rău!

mesaje pentru iubit emotionante mesaje de suflet pentru el mesaje pentru un barbat special

♦ Cum pot să te uit? Îți voi spune la revedere, mă voi simți pierdută pentru un timp, va durea rău de tot. Dar, într-o bună zi, mă voi trezi fără acea durere, fără acea apăsare în piept. Și voi ști atunci că inima în sfârșit s-a vindecat. Și atunci voi putea fi din nou fericită.

♦ Indiferent de ce fac, nu există nici măcar un moment în care să nu mă gândesc la tine. Mi-e foarte foarte dor de tine.

♦ Printre tarmurile cenusii, am gasit cu tine insula dragostei. Dar valurile rele din cand in cand ne arunca sufletele pe tarmurile reci ale despartirii si spre stanci ascutite.

♦ Imi este dor de mâinile tale care mă mângâie! Îmi lipsesc ochii care mă privesc cu tandrețe și grijă! Mi-e dor de corpul tău care radiază căldură! Mi-e dor de inima ta care mă iubește! Mi-e dor de tine!

♦ Te doresc. Vreau să fii cu mine acum aici. Să vorbesc cu tine. Vreau să fiu cu tine. Vreau să te strâng în brațe. Te vreau numai și numai pe tine.

♦ Sahul sufletului meu a fost invins. Vreau sa plang. Voi plange pana cand se va forma o balta sau va fi perna umeda pe ambele parti.

♦ Doar o atingere de la tine poate face să mă simt că am renăscut. Un zâmbet pe buze îmi poate înveseli ziua și un mesaj mă poate face cel mai fericit. Mi-e dor de tine!

♦ Nu plang, doar inima ma doare. Imi este foarte dificil sa ameliorez aceasta durere pentru ca nu a inteles nimic, desi trebuia sa inteleaga…

♦ Vreau să fiu pasăre, să zbor și să mă eliberez de tine și de toate acestea: resentimente, lacrimi, sentimente, acea durere de neînțeles care nu îmi lasă sufletul în pace!

♦ Așteptarea e un semn de dragoste adevărată și de răbdare. Toți putem spune: te iubesc, dar nu toată lumea poate să aștepte și să-și dovedească astfel iubirea.

♦ Ochii tai. .. ti-au spus vreodata cat de frumosi sunt ochii tai? Trebuie sa te cufunzi in ele ca sa o intelegi, trebuie sa sari peste gard si sa te lasi sa mergi in prapastia emotiilor care se ascunde in spatele lor.

♦ Destinul dormea ​​când noi ne-am întâlnit, ca să ne trezim când nu mai putem schimba prea multe între noi! Unde erai când ți-ai spus „Te rog” și unde eram când mi-ai spus „Da”?

♦  A fi îndrăgostita de tine face ca viața să merite trăită și a nu fi cu tine face ca totul să nu mai aibă valoare. Îmi este atât de dor de tine…

♦ Nu vreau sa fim separati, sufletele noastre sa stea in unghiuri diferite si sa suportam aceste dureri ascutite. Aceasta singuratate este mult mai dureroasa decat intepatura unui cutit de otel!

♦ Oricât de rău ai fi, te iubesc, te rabd, îți iert toate jignirile. M-am îndrăgostit de faptele și atitudinile tale bune, iar apoi au apărut cele rele, așa că poate sunt și eu vinovată de ceva, undeva…

♦  Uită, pleacă, nu suna, nu-mi face durerea și mai dureroasă! Crede-mă, există atât de multe eșecuri în viață, dar așa devenim mai puternici față de ele!

♦ Da, mi-e dor de tine tot timpul. Dar cel mai mult mi-e dor de tine în nopțile când nu pot adormi gândindu-mă la tine și la clipele minunate pe care le-am petrecut împreună. Pentru că au fost unele dintre cele mai frumoase și memorabile din viața mea.

♦ Odata am citit intr-o carte ca dragostea nu exista pentru a ne face fericiti, ci pentru a ne arata cat de puternica este capacitatea noastra de a suporta durerea.

♦ Ai fost întotdeauna un tovarăș excelent. Să-mi iau rămas bun de la un prieten ca tine este greu pentru mine. Îți doresc tot binele pentru noua ta viață!

♦ Cuvintele sunt tacute pe prag la un pas distanta de tine care ramai afara si nu stiu cum sa te sun si sa te rog sa te intorci. Asa se nasc ramas bun.

♦ M-am gandit atat de tare la tine incat m-am rugat si la Dumnezeu, acum destul, imi iau ramas bun, te voi uita de dragostea mea!

♦ Mi-am dat seama că nu mai pot fi cu tine. Cred că poți găsi o altă fată cu care vei fi bine. Vreau să ai o viață fericită și veselă, dar nu cu mine.

Există lacrimi care purifică, readuc la viață, dau un impuls noilor realizări și există cele care distrug. Cel mai ciudat lucru este că ambele sunt lacrimi din cauza iubirii.


Trimiteți un comentariu