MESAJE Sf. ION La Multi Ani. Mesaje de FELICITARE Sf. ION de ziua numelui.

Mesaje Sf Ion frumoase si speciale. Mesaje Sf Ioan Botezatorul multi ani pentru nasii de botez si cununie. Mesaje de ziua numelui Sf Ion pentru familie, prieteni, nasi si copii. 

Mesaje de Sf Ioan si Ioana La Multi Ani pentru sot si / sau sotie. Mesaje onomastice ziua numelui Sf. Ion.

➣ Dragă Ioana, tu eşti chiriaşa inimii mele, mereu în urmă cu chiria, dar imposibil de evacuat.

➣ În grădina lui Ion, toate Ioanele dorm, numa una n-are somn şi zboară din pom în pom, dă-i de toate, dă-i şi bani… să trăiască, La mulţi ani!

➣ Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!

➣ Intocmai ca Sfantul Ion, al carui nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfantul Ion!

➣ De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!

➣ Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

mesaje urari frumoase sf ioan multi ani

➣ Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

➣ Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionela!

➣ Astăzi, 7 ianuarie, îl sărbătorim pe Sfântul Ioan Botezătorul şi pe toţi cei care poartă numele de Ion, Ioana sau nume derivate din acestea. E o zi specială, iar pentru cei care  vor să se amuze împreună cu prietenii lor mai hâtrii şi vor să le trimită sms-uri cu urări şi felicitări haioase pentru ziua lor de nume, prezentăm mai jos câteva idei de astfel de mesaje amuzante.

➣ E ziua ta, Ion, un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de gingaș. La mulți ani!

➣ În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Ioan sa te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Ion/ Ioana!

➣ Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și, în același timp, și pe tine! Îți doresc să fi mereu așa blând/ă și iubitor/iubitoare! Ești un prieten/ o prietenă de nădejde și un adevărat om! Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău! La mulți ani de Sf. Ion!

➣ E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

➣ E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Mulţi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

➣ Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

➣ Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani de Sfântul Ion!

➣  Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasa! La mulţi ani!

➣ Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă…La Mulţi Ani Ioana

noriel.ro